Konsol vs Laptop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 510
  • Etiketler Etiketler
    konsol laptop
Bilgisayar veya konsolla ne yapacağını bilmesi lazım. İkisi de konfor konusunda iyidir de, bilgisayarda yapacağı çoğu şeyi konsolda yapamaz. Ya da konsolda oynayacağı bazı oyunları hemen bilgisayarda oynayamaz. Benim şimdiki aklım olsa konsol yerine bilgisayar alırdım.

Odasında TV var mı yatarak mı oynayacak cevaplar evet konsol alsın cevaplar hayır PC alsın rahat olan önemli bence.

@373
Ne zaman ölü yatırım dedim?

@tumu
Bence konsol alıp zevkini çıkartsın sonra satıp laptop veya masaüstü alsın. Her PS4 kırılmıyor. PS4 kırma hakkında bilgisi var mı?

@373
Ne zaman ölü yatırım dedim?

@tumu
Bence konsol alıp zevkini çıkartsın sonra satıp laptop veya masaüstü alsın. Her PS4 kırılmıyor. PS4 kırma hakkında bilgisi var mı?
Yanlışlıkla sizi etiketlemişim.

İfadeler: 539

Masaüstü / laptop alın lütfen.

Oyun konsollarındaki oyunların zaten çoğu laptopta var, yoksa bile emulator kurabilirsiniz tabii ki iyi bir sistem alıriseniz bu mümkündür.

Tercih etmeniz gereken F/P bilgisayar serisi Victus Gaming veya Victus olmalıdır kanaatindeyim. Bir bilgisayar bulacaksanız veya bulmak isterseniz yardımcı olabilirim.

@tumu
PS4 yazılım sürümünün uygun olması lazım. Yazılımı uygun olan PS4'ler ise kırılıp normalden yüksek fiyata satılıyor.

Hocam masaüstü bilgisayar bence, Ps5 de para sıkıntısı var oyun olarak.

Her türlü PlayStation 5 veya PlayStation 5 Pro. Technopat ban atsa bile öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…