Konu açarken onaylama metni olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 491

4284

Uzman
Makaleler
1
1000001783.webp

Resimde kırmızı çizginin olduğu yerde bir metin ve onay kutucuğu olabilir. Metinde KVKK metni, kurallar, falan filan gibi şeyler yazabilir. Mesela konu açınca silinmeyeceği falan. Orayı yetkililer bir şekilde ayarlar diye düşünüyorum. Peki, neden yapalım böyle bir şeyi diye soracak olursanız, yanlışlıkla konu açmanın önüne geçebilir.

Yada basit bir şekilde konu açmayı onaylıyorum da olabilir. Ben o kısmı sadece dolu gözüksün diye dedim. Basit bir şey de olabilir, amaç yanlışlıkla açmanın önüne geçmek.

Eki Görüntüle 63173
Resimde kırmızı çizginin olduğu yerde bir metin ve onay kutucuğu olabilir. Metinde KVKK metni, kurallar, falan filan gibi şeyler yazabilir. Mesela konu açınca silinmeyeceği falan. Orayı yetkililer bir şekilde ayarlar diye düşünüyorum. Peki, neden yapalım böyle bir şeyi diye soracak olursanız, yanlışlıkla konu açmanın önüne geçebilir.

Yada basit bir şekilde konu açmayı onaylıyorum da olabilir. Ben o kısmı sadece dolu gözüksün diye dedim. Basit bir şey de olabilir, amaç yanlışlıkla açmanın önüne geçmek.
KVKK zaten foruma kayıt olurken onaylanıyor, tek konu onaylanırken uyarı getirilirse iyi olur.

KVKK ve Gizlilik Sözleşmesi tarzı şeyleri foruma kaydolunca otomatik kabul etmiş olmuyor muyuz zaten? Her konuda ekstradan onaylamak ne kadar mantıklı, bilmiyorum. Yanlışlıkla konu açmanın önüne geçebilmek için gerekli şeyler değil gibiler.

Ya da basit bir şekilde konu açmayı onaylıyorum da olabilir. Ben o kısmı sadece dolu gözüksün diye dedim. Basit bir şey de olabilir, amaç yanlışlıkla açmanın önüne geçmek.
Olabilir. Aynısı mesaj göndermek için de gelebilir. Opsiyonel bir seçenek olur, isteyen açar isteyen açmaz. Mobilde olduğum için çokça yanlışlıkla mesaj yolluyorum, önüne geçebileceğim bir sistem olsa fena olmazdı.

Abi sırf önermek için öneri konusu açmayın. Bunu zaten bilmeden bu forumda ne işin var? Bunun foruma ne gibi bir katkısı var? Her gün daha garip bir öneri görüyoruz.

Bunu yapabilirim fakat her seferinde konu açarken kutucuk işaretlemek çok can sıkıcı gelecektir. Sosyal'e üye olduğunuzda özel mesaj ile tarafınıza kurallar ve bilgi tabanına ait linkler iletiliyor. Ayrıca bazı kategorilerde (örneğin felsefe) bölüm kurallarını okumadan konuya erişim mümkün değil. Bu nedenle pek sıcak bakmıyorum ve varolan sistemi en iyi sistem olarak görüyorum. Aksini düşünüyorsanız fikrinizi iletebilirsiniz ve değerlendiririz.

Bunu yapabilirim fakat her seferinde konu açarken kutucuk işaretlemek çok can sıkıcı gelecektir. Sosyal'e üye olduğunuzda özel mesaj ile tarafınıza kurallar ve bilgi tabanına ait linkler iletiliyor. Ayrıca bazı kategorilerde (örneğin felsefe) bölüm kurallarını okumadan konuya erişim mümkün değil. Bu nedenle pek sıcak bakmıyorum ve varolan sistemi en iyi sistem olarak görüyorum. Aksini düşünüyorsanız fikrinizi iletebilirsiniz ve değerlendiririz.
Yok, sadece fikir alayım diye açtım. Forumun geneli istemiyor gibi, o zaman gelmemesi daha iyi olur.

Foruma üye olduktan sonra bunları zaten kabul etmiş oluyorsunuz. Gereksiz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt