Konu anlatımı için kanal önerisi

Luna1057 44

Üstün
9-10. sınıf konularını güzel anlatabilen bir kanal arıyorum. Böyle deyince yanlış gelebilir; fakat izlediğim kanaldan her zaman her konuyu anlamıyorum. Rehber Matematik izliyordum; fakat onun yanına başka bir kanala da bakmak istiyorum, anlamadığım konular için.

Mert Hoca öneririm. Fazla sıkmıyor. 1 saatlik videonun 15-20 dakikası makara yapmayla geçiyor fakat yolun sonunda anlaşılıyor konu.

Türkçe: Türkçenin Matematiği -> 0 ezber, tamamen mantıkla öğretiyor.
Matematik: Mert Hoca -> Yukarıda anlattım zaten.
Fizik: Özcan Aykın -> Deney odaklı gidiyor.
Kimya: Görkem Şahin veya Celal Hoca -> Mert Hoca gibi yarı matrak yarı ders. Celal Hoca ise biraz daha 'geçen ders anlattık ama tekrar bunu hatırlatalım' tarzında. Her şeyi açıklar. Meşhur 'o 12 nereden geldi' esprisini ortadan kaldırır.
Biyoloji: Dr. Biyoloji -> Adamın kendisi doktor ve ezberi minimuma çekerek mantık çalıştırıyor.

Sayısal olduğumdan sözellerin hocaları hakkında pek fikrim yok.

Son düzenleme:
Dr biyoloji için Betül Biyoloji öneririm. Fizik için Özcan Aykın öneririm. Kimya için Ferrum, Matematik için Eyüp B.

Biyoloji için Betül Biyoloji veya Biosem,fizik için Özcan Aykın,Kimya için Görkem Şahin ve Ferrum,Matematik için Eyüp B ve Soner Akıncı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…