Kesinlikle kalıcı olması gerekiyor. Örnek veriyorum. techolay.net/sosyal'de bir düzenlenme oldu. Benim vurguladığım konu başlıklar silinmemesi lazım. Yani yapacağım sitelerde en ufak düzenleme yapılsa bile. Vurguların silinmemesini istiyorum.
Konu başlıklarına vurgu yapmayı sağlayabilen eklenti tavsiyesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
WordPress Eklentileri Araştırmak: Eğer WordPress kullanıyorsanız, "Table of Contents" veya "Headings" eklentilerini araştırın. Bu tür eklentiler, sayfa düzenlemeleri yapılsa bile konu başlıklarını korumaya yardımcı olabilir.
2.
Yoast SEO Eklentisi Kullanımı: Yoast SEO eklentisi, sayfa başlıklarınızı vurgulamak için yerleşik özellikler sunar. Ayarlarını yaparak, başlıkların arama motorlarındaki görünümünü iyileştirebilirsiniz.
3.
Custom CSS Uygulamak: Sayfanızın stil dosyasına (CSS) özel vurgulama stilleri eklemek için aşağıdaki kodu ekleyin:
Kod:
css
h1, h2, h3 {
font-weight: bold;
color: #FF5733; /* İstediğiniz rengi buraya yazabilirsiniz */
}
4.
Eklentiyi Güncel Tutmak: Kullandığınız eklentilerin her zaman güncel olduğundan emin olun. Bu, düzenleme sonrası başlık vurgularının kaybolmamasını sağlar.
5.
Veri Yedeklemesi: Düzenleme yapmadan önce site yedeklemesi almak, hata durumunda daha önceki duruma geri dönmenizi sağlar.
6.
Yardımcı Destek Almak: Eğer daha fazla teknik destek veya özelleştirme ihtiyacınız varsa, bir web geliştiricisiyle iletişime geçmeniz faydalı olabilir.
Bu adımları deneyerek konu başlıklarınızın vurgularını kalıcı hale getirebilirsiniz.