Konu öne çıkarıldığında son mesajın gönderim tarihi değişmeyebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkdnmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
Makaleler
19
Yer
LTAI
Merhaba,

Birkaç kez öne çıkarılan konulara denk geldim. Bir konu öne çıkarıldığında sanki konudaki son mesaj o an gönderilmiş gibi gönderim tarihi güncelleniyor, yani mesela konu öne çıkarıldıktan sonraki 1 dakika içerisinde son mesajda "Az önce" ibaresi görülüyor. Bunun için başka bir yöntem düşünülebilir belki.

Şimdi bu öneriyi yazarken bahsettiğim durumun hoş olmayacağı bir örnek de bulamadım da sonuçta aslında doğru tarihi görmemiş oluyoruz, değil mi?

Çok önemli bir konu olmamakla birlikte göz önünde bulunsun dedim.

İlginiz için teşekkür ederim.

Artı 21 Eksi

Ben de bu durumdan muzdariptim ve tilt ediyordu. Artıladım.

Öne çıkarma sisteminin mantığı gereği böyle olması gerekiyor. Mesajın tarihi değişmezse de "Bu mesaj yeni değil ki, neden yeni mesajlarda görünüyor?!" diyenler olacaktır. Öne çıkarma sistemi için daha iyi bir fikriniz varsa belirtebilirsiniz.

Mesajın tarihi değişmezse de "Bu mesaj yeni değil ki, neden yeni mesajlarda görünüyor?!" diyenler olacaktır.

Haklısınız. Mesaj tarihi değişmezse başka bir belirteç olmalı.

Öne çıkarma sisteminin mantığı gereği böyle olması gerekiyor.

Maalesef buna katılmıyorum, tek çarenin son mesajın sanki yeni gönderilmiş gibi gösterilmesi olduğunu düşünmüyorum. Evet, bu iş yapan bir çözüm; fakat daha iyi yöntemler düşünülebilir gibi geliyor. "Mantığı gereği tekrar öne çıktığını belirten, gösteren bir şey olması gerekiyor." diyorsanız katılıyorum.

Öne çıkarma sistemi için daha iyi bir fikriniz varsa belirtebilirsiniz.

Haklı bir istek. Aşağıda bir örnek sundum. Öne çıkarılan konuda (3. konu) "Öne Çıkarıldı" ibaresi gösteriliyor. Yeri, rengi, boyutu vs. değişebilir tabii ki. Başka çözümler de düşünülebilir.

Öne çıkan konunun tarihinin, Yeni mesajlar kısmındaki diğer konuların tarihleriyle uyum sağlaması için gerekli demek istemiştim.
Evet, böyle olabilir ya da "Yeni mesajlar" gibi "Öne çıkan konular" kısmı da getirilebilir.

Öne çıkan konunun tarihinin, "Yeni mesajlar" kısmındaki diğer konuların tarihleriyle uyum sağlaması için gerekli demek istemiştim.

Bunun için üyelere gösterilmeyen lastUpdatedAt (son güncelleme tarihi) tarzı bir veri kullanılabilir. Üyelere gösterilebilir de bir şekilde.

Evet, böyle olabilir ya da "Yeni mesajlar" gibi "Öne çıkan konular" kısmı da getirilebilir.

Öne çıkarılan konuların ayrı bir kısımda gösterilmesi, işlevin amacına pek iyi hizmet etmeyebilir. Konusunu öne çıkaran bir üye muhtemelen "Yeni mesajlar"da gözükmesini istediği için kullanıyordur işlevi. Tartışmaya açık, bilemedim.

İfadeler: 46
Karar yönetime kalmış. Ayrıca, çoğu üyenin bu özelliğin nasıl çalıştığını bilmediğini düşünüyorum. "Konu daha fazla kişiye ulaşsın yeter." mantığıyla basıyorlardır tuşa.

Ayrıca, çoğu üyenin bu özelliğin nasıl çalıştığını bilmediğini düşünüyorum. "Konu daha fazla kişiye ulaşsın yeter." mantığıyla basıyorlardır tuşa.

İlk düşüncenize yorumum yok, bilmiyorum.

"Konu daha fazla kişiye ulaşsın yeter."
Hah, böyle bir amaca "Öne çıkarılmış konular" daha az hizmet eder gibi. Şahsen ben pek bakmam sanırım, hep "Yeni mesajlar"a bakarım.

Karar yönetime kalmış.

Aynen.

İfadeler: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…