Eskiden bu özellik vardı diye hatırlıyorum ama sonradan kaldırıldı sanırım, aslında güzel bir özellikti. Hazırladığımız konuları en azından konu onayına göndermeden önce kontrol edebiliriz. Bunun yanı sıra, konu ön izleme ile yaptığımız hatalar varsa mesajları düzenleyip o şekilde onaya gönderebiliriz. Ne düşünüyorsunuz?
Yok hocam, bahsettiğim şey "Konu oluştur" butonun yan tarafına "Konu ön izleme" eklendiği zaman, sanki konu onayına gönderirmiş gibi gözükecek. Orada herhangi bir hatamız olduğu zaman mesajı direkt olarak mesajı düzenleyebiliriz. Onu yaptıktan sonra aynı şekilde "Konuyu oluştur" butonuna bastığımız zaman sizin direkt olarak Denetim ekranınıza düşecek.
Yok hocam, bahsettiğim şey "Konu oluştur" butonun yan tarafına "Konu ön izleme" eklendiği zaman, sanki konu onayına gönderirmiş gibi gözükecek. Orada herhangi bir hatamız olduğu zaman mesajı direkt olarak mesajı düzenleyebiliriz. Onu yaptıktan sonra aynı şekilde "Konuyu oluştur" butonuna bastığımız zaman sizin direkt olarak Denetim ekranınıza düşecek.
Estağfurullah hocam, yani dediğim mantık bu şekilde, yani konu onayına gönderir gibi gönderecek, moderatör ön izleme konusunu göremeyecek. Biz gene arka planda konuyu kontrol edip o şekilde onaya göndereceğiz.
Estağfurullah hocam, yani dediğim mantık bu şekilde, yani konu onayına gönderir gibi gönderecek, yani moderatör ön izleme konusunu göremeyecek. Biz gene arka planda konuyu kontrol edip o şekilde onaya göndereceğiz.
Anladım. Ayrı bir sayfaya yönlendirmesi için farklı bir sayfa yapısı gerekebilir. Mantıklı ancak halihazırda çalışan bir versiyonu varken yenisine güncellenmeye gerek olmayabilir. Bana mantıklı geldi. Esas forumdaki diğer kullanıcıların düşüncesini merak ediyorum. Diğerlerine de mantıklı gelecek mi?