xoosdokex Başarılı Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 27 6 Ağustos 2024 #1 Bu tarz videolar nasıl yapılıyor? Hangi program ile yapılabiliyor?
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 6 Ağustos 2024 #2 xoosdokex dedi: Bu tarz videolar nasıl yapılıyor? Hangi program ile yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Blender ile yapılır sanırım. Komik olan nedir @Silinen üye ? Son düzenleme: 6 Ağustos 2024
xoosdokex dedi: Bu tarz videolar nasıl yapılıyor? Hangi program ile yapılabiliyor? Genişletmek için tıkla... Blender ile yapılır sanırım. Komik olan nedir @Silinen üye ?
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 6 Ağustos 2024 #3 John Moyer dedi: Blender ile yapılır sanırım. Komik olan nedir @Silinen üye ? Genişletmek için tıkla... Ben Blender'i bildiğin mutfak malzemesi olan Blender sandım, ironi yapıyorsun sandım. Meğer öyle bir edit programı var mış, kusura bakmayın.
John Moyer dedi: Blender ile yapılır sanırım. Komik olan nedir @Silinen üye ? Genişletmek için tıkla... Ben Blender'i bildiğin mutfak malzemesi olan Blender sandım, ironi yapıyorsun sandım. Meğer öyle bir edit programı var mış, kusura bakmayın.
KS KS xoosdokex Başarılı Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 27 6 Ağustos 2024 #4 John Moyer dedi: Blender ile yapılır sanırım. Komik olan nedir @Silinen üye ? Genişletmek için tıkla... Başka alternatif var mı.
John Moyer dedi: Blender ile yapılır sanırım. Komik olan nedir @Silinen üye ? Genişletmek için tıkla... Başka alternatif var mı.
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 6 Ağustos 2024 #5 xoosdokex dedi: Başka alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır illaki fakat en kolay Blender ile yaparsınız.
xoosdokex dedi: Başka alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Vardır illaki fakat en kolay Blender ile yaparsınız.