Konudan mesaj silinirse ya da mesaj moderatör onayına düşerse bildirim gönderilsin

Hiken

Yetkin
Merhaba,

Sorun bende mi bilmiyorum, bir konudan bildirim geliyor ancak kendi yazdığım mesajı göremiyorum.

Konuyu takip etmedim, muhtemelen yazdığım mesaj silindi [ya da moderatör onayına düştü(böyle olduysa da bildirim gelirse çok iyi olur)] ancak konunun bildirimleri açık kaldı. Böyle bir durum var mı? Durduk yere kendi yazdığım mesajı arayıp durdum konuda.

Konudan mesaj silindiğinde ya da moderatör onayına düşerse bildirim gelse çok iyi olur, sadece bildirim yeterli olacaktır. Gerekçesini çok merak eden ya da itiraz etmek isteyen kendisine gelen "X konudan mesajınız silindi" bildirimine basıp o bildirimi rapor ederek (ya da kendi profilinden rapor açarak) istediği neticeye ulaşabilir. Bu şekilde çok saçma, kendi kendimi ghostlamış gibi bir anlamsızlık oluşuyor, ne yazmıştım diye bakıyorum, bulamıyorum.

Bu ya da benzer fonksiyonlar zaten varsa ve ben gözden kaçırdıysam direkt öneriyi kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Artı 37 Eksi
Kimi zaman bildirim geliyor, kimi zaman gelmiyor. Karışık bir durum var ortada. Artık moderatörün inisiyatifinde olan bir şey mi bilmiyorum.

Silindiği zaman bildirim geliyor ya. Ban yiyoruz ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde gönderiyorum.
Bu konudaki nazik hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Bu mevzunun elzem olduğuna inanıyorum. Burada bir itiraz ya da bilgi alma hakkı doğacağından, bu bildirim herkese eşit şekilde uygulanmalı.

Kural haline gelmesinin ve herkese eşit olarak, her zaman uygulanmasının daha adil ve gerekli olduğu kanaatindeyim.

Mesaj siliniyorsa durduk yere silinmiyor. Sakıncalı, kural ihlali, tartışmalı veya konu bütünüyle alakasız mesajlar siliniyor. Bunlara da kurallar doğrultusunda uyarı bildirimi geliyor.

Bazen bildirim gelmemesinin sebebi ise modun inisiyatifi, ceza vermiyor işte ne güzel.
Ama anladığım kadarıyla önerinizde her halükarda bildirim istiyorsunuz.

Nehir ile uintptr bildirim atiyor genelde. Digerlerini bilemiyorum denk gelmedim hic bildirim atarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…