Konulara bir adet mesajı sabitleme özelliği gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Çözüm değil ama diyelim konuya yeni bir mesaj yazdık, onu aynı çözüm misali sabitleyebilsek nasıl olur? Adedi bir ile sınırlı olacak ama o şekilde. Ayrıca sabitlerken yanlışlıkların önüne geçmek adına "Mesajı sabitlemek istiyor musunuz?" gibi bir uyarı da gelebilir. Değerlendirebilirsiniz dostlarım, aklıma öneri geldikçe yapıyorum. Belki çorbada tuzumuz olur. <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ki? Neden yani? Bir anlamı yok bence. Hani neden sabitleyelim ki bir mesajı bir konunun içinde?
Mesela yeni bir şey ekledik. O da son sayfalarda kayboldu ve gerekli bir şey. Konuyu düzenlemek yerine veya daha görünür olmasını sağlamak için sabitlenebilir. Veya önemli bir detay.

Mesela yeni bir şey ekledik. O da son sayfalarda kayboldu ve gerekli bir şey. Konuyu düzenlemek yerine veya daha görünür olmasını sağlamak için sabitlenebilir. Veya önemli bir detay.
O açıdan düşününce mantıklı, ancak sabitlenecek mesajın moderatorün onayından da geçmesi lazım bana kalırsa.

O açıdan düşününce mantıklı, ancak sabitlenecek mesajın moderatorün onayından da geçmesi lazım bana kalırsa.
Ve bu da moderasyon ekibine yük demek. Öneriyi artılasam mı eksilesem mi karar veremedim. Olsa da olur olmasa da olur türünden bir öneri.

Ve bu da moderasyon ekibine yük demek. Öneriyi artılasam mı eksilesem mi karar veremedim. Olsa da olur olmasa da olur türünden bir öneri.
Gerekli şeyler zaten raporlanır diye düşünüyorum. Ayrıca çok bir yük sayılmaz diye de düşünüyorum.

Benim sunduğum öneriler bir gidiyor bir geliyor oylama konusunda komiğime gitti. Az önce ikiydi, 0 olmuştu. Şimdi gene aynısı oldu.

Çözüm var? Ben mi yanlış anladım.

@Cranxiel, moderasyon ekibine yük olacak diye gelmesin mi özellik? Moderasyon ekibi ne için var? Konu sahibinin önerisi gayet mantıklı, fena olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…