Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Nisan 2025 #1 Ayakkabıyı bir gün giydim kırılmalar oluştu ve yan tarafı ayağımı ağrıttı. Korayspor'un Hepsiburada mağazasından aldım. Sizce iade kabul edilir mi? Ayakkabı Adidas.
Ayakkabıyı bir gün giydim kırılmalar oluştu ve yan tarafı ayağımı ağrıttı. Korayspor'un Hepsiburada mağazasından aldım. Sizce iade kabul edilir mi? Ayakkabı Adidas.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 23 Nisan 2025 #2 Firmayı arayıp en doğru bilgiyi alabilirsiniz.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 23 Nisan 2025 #3 Yiğidowski dedi: Ayakkabıyı bir gün giydim kırılmalar oluştu ve yan tarafı ayağımı ağrıttı. Korayspor'un Hepsiburada mağazasından aldım. Sizce iade kabul edilir mi? Ayakkabı Adidas. Genişletmek için tıkla... Kabul edileceğini sanmıyorum, firmaya sorun. İnceleme biriminden onay alırsanız iade edilir.
Yiğidowski dedi: Ayakkabıyı bir gün giydim kırılmalar oluştu ve yan tarafı ayağımı ağrıttı. Korayspor'un Hepsiburada mağazasından aldım. Sizce iade kabul edilir mi? Ayakkabı Adidas. Genişletmek için tıkla... Kabul edileceğini sanmıyorum, firmaya sorun. İnceleme biriminden onay alırsanız iade edilir.
6 6191 Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 998 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 833 23 Nisan 2025 #4 Garantisi vardır ayakkabının faturasıyla aldığınız mağazaya götürün. Değişim mümkünse değişim, olmazsa farklı model teklif ediyorlar genelde. Fakat internetten aldığınız için mağazada sorun çıkarabilirler.
Garantisi vardır ayakkabının faturasıyla aldığınız mağazaya götürün. Değişim mümkünse değişim, olmazsa farklı model teklif ediyorlar genelde. Fakat internetten aldığınız için mağazada sorun çıkarabilirler.
Serkan1562 Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 55 23 Nisan 2025 #5 Korayspor garantili ayakkabi satıyor 1 ay var garantisi siz iade talebi açarak gönderin onlar bir şekilde yardımcı olur
Korayspor garantili ayakkabi satıyor 1 ay var garantisi siz iade talebi açarak gönderin onlar bir şekilde yardımcı olur