Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 7 Haziran 2025 #11 Honda CRX dedi: Outlast 2'yi bitirdim. Şu anlık Resident Evil 7-8e başladım. Tüm dlclerinde olması avantaj. Halihazırda Forest de var. Dying Light para yükleyince alırım. Genişletmek için tıkla... Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli.
Honda CRX dedi: Outlast 2'yi bitirdim. Şu anlık Resident Evil 7-8e başladım. Tüm dlclerinde olması avantaj. Halihazırda Forest de var. Dying Light para yükleyince alırım. Genişletmek için tıkla... Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli.
KS KS Honda CRX Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 344 Beğeniler 150 Yer Ankara 7 Haziran 2025 #12 Lessra dedi: Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim.
Lessra dedi: Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 7 Haziran 2025 #13 Honda CRX dedi: Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz ben 3 sefer bitirdim.
Honda CRX dedi: Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz ben 3 sefer bitirdim.