Lessra 2 Üstün Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.040 Çözümler 1 Beğeniler 670 7 Haziran 2025 #11 Honda CRX dedi: Outlast 2'yi bitirdim. Şu anlık Resident Evil 7-8e başladım. Tüm dlclerinde olması avantaj. Halihazırda Forest de var. Dying Light para yükleyince alırım. Genişletmek için tıkla... Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli.
Honda CRX dedi: Outlast 2'yi bitirdim. Şu anlık Resident Evil 7-8e başladım. Tüm dlclerinde olması avantaj. Halihazırda Forest de var. Dying Light para yükleyince alırım. Genişletmek için tıkla... Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli.
KS KS Honda CRX Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 348 Beğeniler 151 Yer Ankara 7 Haziran 2025 #12 Lessra dedi: Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim.
Lessra dedi: Dying Light 1 hikayesi çok güzel hocam. 2. oyunun hikayesi bana göre berbat ama oynanış olarak da kaliteli. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim.
Lessra 2 Üstün Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.040 Çözümler 1 Beğeniler 670 7 Haziran 2025 #13 Honda CRX dedi: Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz ben 3 sefer bitirdim.
Honda CRX dedi: Dying Light 2.5 dolar görünüyor alabilirim. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz ben 3 sefer bitirdim.