İddia Korkunç iddia! İkinci hastane vakası, küvezde ölen bebekler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 231
  • Etiketler Etiketler
    hastane iddia

1538

Üstün
Makaleler
7

2021 yılında biri kız biri erkek ikiz bebek dünyaya getiren K.A. ve eşi, günler sonra kuvözde yatan bebeklerinden acı haber aldı.

Erkek bebeğin öldüğünü öğrenen çiftin dünyası başına yıkılırken bu ölümün doğal yollarla olduğunu düşünürken başka bir hemşire, acılı aileye bebeğin normal yolla ölmediğini söyleyerek “Senin oğlun doğal ölüm şeklinde vefat etmedi, orada hemşireler uyuyorlardı. Senin çocuğun kusmuğunda boğularak vefat etti” iddiasında bulundu.

Gerekli incelemeler başlatılırken ailenin avukatı Muhammet Tanrıkulu ele geçen görüntüleri paylaştı:

“Söz konusu görüntülerde yoğun bakım ünitesinde hemşirelerin uyuduğu, ‘Tiktok’ çekerek dans ettiği, tek kuvözde 3 bebeğin bulunduğu, bebeklerin kanlı şekilde kuvözlerde bekletildiği, satürasyon seviyelerinin 90 yerine 70'e düşürüldüğü, bu şekilde daha geç alarm vererek hemşireleri rahatsız etmemesinin sağlandığı, uyarıları vermesine rağmen uyumaya devam edildiği görüntülerde anlaşılmaktadır.”

Haber "Onedio WhatsApp haber kanalı"ndan alınmıştır.

İkinci kaynak:

Yapacağınız işin izzet-i ikramını diyorum gerisini size bırakıyorum...

Son düzenleme:
Bu ülkede beni şaşırtabilecek haberler gün geçtikçe azalıyor. Usual news under the religious regime.
Kesinlikle abi.

Çocuk düşünen varsa gitsin başka ülkede doğurtsun arkadaşlar. Sağlıkçılara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Gün geçmiyor ki iyi haber görelim.

Sasirmadim, acaba neden?

Bilerek yapılıyor. Yapan da belli. O yapanları destekleyen de belli. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Silivri soğuktur şimdi.

1 milyon sıralamaya kadar hemşirelik olursa böyle olur. Paylaşılsa keşke ordaki hemşirelerden hiçbiri en iyi ünilerden birinde değildir. Özel hastane meselesi zaten çok ayrı bir çıtaya yükseldi. Medipol(?), Medicana, Acıbadem ve birkaç ünlü özel hastane dışı özel hastaneye girilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…