Rehber Korsan oyun hakkında bazı bilgiler

Bence Cheat Engine'de sıkıntı çıkmıyorsa Crack oyunda da sıkıntı çıkmaz.

Hocam bu anlattığınız portable mantığı nasıl oluyor? Her oyunda var mı? Ayrıca oyunları böyle oynamak için oyunun kendisini sitelerden indirmemiz mi gerekiyor yine(setup kurmadan)?

Hocam bu anlattığınız portable mantığı nasıl oluyor? Her oyunda var mı? Ayrıca oyunları böyle oynamak için oyunun kendisini sitelerden indirmemiz mi gerekiyor yine(setup kurmadan)?
Bu tarz oyunlar kurulum yapmaya gerek olmadan doğrudan çalıştırılabilecek şekilde paketlenir. Sistemle bütünleşmez, yani kayıt defteri gibi sistem dosyalarına müdahale etmez. USB veya harici disk ile taşınabilir. Yani örnek veriyorum direkt oyunun klasörünü flash belleğe alıp oradan farklı bir bilgisayara taşıyıp aynı şekilde hiçbir kurulum yapmadan oynayabilirsiniz. Taşınabilir yani.

Şu an Steam'de, Epic Games'te falan böyle bir seçenek yok. Ayrıca her oyunda da portable yok. Kendi siteleri derken neyi kastettiniz tam olarak anlamadım. Zaten portable mantığı budur, normaldeki gibi kurulum gerektirmeyen. Her repacker portable seçeneği sunmaz. Ama mesela kaşık tutan abla sunar bu seçeneği. Bu aralar nedense kaşıkçı ablanın sitesine girilmiyor, çökmüş

Ama yakında düzelir herhalde

Site derken hocam bilinen korsan oyun sitelerinde böyle bir indirme seçeneğini sunuyorlar mı demek istedim.

İlerde Steam sorun çıkartır mı merak ediyorum sisteminizde korsan oyun bulundu diye.
Eğer Steam gidip "Bu kişinin bilgisayarında korsan oyun var, onun hesabını yasaklayalım." derse o kişi hayatı boyunca bir daha para verip oyun satın almaz, yani o müşteriyi sonsuza dek kaybedersiniz.

İnsanlar orijinal oyun + korsan DLC kombosu yapıyor, geliştiriciler ona bile tolerans gösteriyorlar müşteriyi kaybetmemek için.

Gabe Newell'ın bu durumla ilgili sözü var zaten: "Korsan, sadece bir servis sorunudur."
Yani kendisi korsanla mücadele etmek için agresif DRM yapılanmalarını mantıklı bulmuyor.

Direct Play nedir? Geforce Now gibi bir şey mi?
Yok hocam, normalde repack gruplarında oyun indirdiğinizde önce oyunu kurmanız gerekir ya hani? Installer'ı açarsanız, arşivden çıkarmasını beklersiniz falan.

Bunda öyle bir şey yok, oyun direkt kurulmuş dosyalar halinde - yani sıkıştırma olmadan - geliyor.

Son düzenleme:
Xatab'ın öldüğünü düşünmüyorum hala sitesinde repack oyunlar yayınlıyor. Fakat ne gariptir ki repackerların %80'i Rus olması.

Xatab'ın öldüğünü düşünmüyorum hala sitesinde repack oyunlar yayınlıyor. Fakat ne gariptir ki repackerların %80'i Rus olması.
Sitede yayınlayanların siteyi kuran adam değil onun ekibi olduğu söyleniyordu. Gerçekten de öldü diye düşünüyorum. Kanser hastasıymış. Fotoğrafı bile çıkmıştı. Yaşayan bir korsancıyı ifşalamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…