Rehber Korsan oyun hakkında bazı bilgiler

Xatab'ın öldüğünü düşünmüyorum hala sitesinde repack oyunlar yayınlıyor. Fakat ne gariptir ki repackerların %80'i Rus olması.

Hocam zaten korsan, crack, oyun kırma, repack vb denilince akla ilk gelen şey ya FitGirl'ya da Ruslar. Oyunları kıranlar genelde Ruslar oluyor. Adamlar işin grandmasteri olmuşlar. FitGirl'de zaten repackliyor.

Bu arada xatab yüzde 90 ihtimal ölmüştür.

@Silinen üye,

Techolay Sosyal üzerinden iletişim adresi vermek yasak. Eğer kuralları çiğnmeyen bir soru ise sorabilirsiniz. Buradan yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam kuralları çiğnemiyor muhtemelen çünkü oyunla alakalı bir teknik destek. Buradan mı sorayım yoksa yeni konu mu açayım sizce?

Hocam kuralları çiğnemiyor muhtemelen çünkü oyunla alakalı bir teknik destek. Buradan mı sorayım yoksa yeni konu mu açayım sizce?
Ha, korsanla alakasız bir teknik destek ise kuralları çiğnemiyor. Korsan oyun olması problem değil. O zaman yeni konu açın eğer benim bilgim varsa ben yardımcı olurum. Bilgimin olmadığı bir konuysa diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Umarım konu onaylanır. Sizi etiketleyeceğim.

Sizi etiketledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır kurulu gelme olayı çok iyi, gerekli olabilecek Frameworktür vesairedir yanında geliyor, gerçi ben Linux'ta kullandığımdan Winetricks'ten kuruyorum ama yine de işe yarıyor.
Bir tek şeyi anlamadım. Readme klasöründe şey yazıyordu; exe dosyasını çalıştırırken anti virüsleri kapat diye. Anlayabiliyorum virüs olarak algılayabilir ama tüm anti virüsleri kapatmak savunmasız bırakmaz mı bizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…