Rehber Korsan oyun hakkında bazı bilgiler

Öyle bir uyarı yapması normal. Bazı antivirüs yazılımları korsan yazılımları sırf korsan olduğu için pozitif algılayarak önemli dll dosyalarını siliyor ve oyun bozuluyor. Bu sebeple öyle uyarı yapıyor korsan siteleri. Yani hep kapalı kalsın demiyor aslında, sadece oyunu açacağın zaman/kurulum yapacağın zaman kapat diyor.

Ben Kaspersky kullandığım için hiç kapatmıyorum. Çünkü Kaspersky korsan yazılımlara korsan olduğu için pozitif sonuç veren bir antivirüs değil.

Anladım hocam. Bu arada oyunu her açtığımda yönetici olarak mı çalıştırmalıyım? Normal olarak masaüstüne atıp açsam olmaz mı?

Bırakabilir ama biraz da güven işi bu, zaten güvenmiyorsanız kurulum dosyalarını Microsoft'un kendi sitesinden indirirsiniz, oyunlarda hazır kurulu geliyor zaten, onlarda antivirüs kapatmaya gerek yok. Ben zaten Linux kullandığım için flatpak ile internet bağlantısını bile kapatıp kullanıyorum, on numara oluyor.

İnternet bağlantısını neden kapatıyorsunuz? Ben internet bağlantısını kapatıp denediğimde bazı C++ aplikasyonları kurulmamıştı, geri interneti açmak zorunda kaldım.

@Hermione Jean Granger, bu arada hocam size bir soru sormuştum diğer konuda, arada kaynadı sanırım. Siz Fitgirl ve DODI Repack sitelerinden oyun kurduğunuzda kaç saat bekliyordunuz?

@Silinen üye, Oyundan oyuna çok fazla farklılık gösterilebiliyor. God of War FitGirl sürümü 8 dakika içinde kurulmuştu. GTA 5 1.5 saat içinde kuruluyordu. God of War'un neden o kadar kısa kurulduğunu hâlâ anlamadım. Çünkü ondan çok daha düşük boyutlu oyunlar bile 15 dakika falan sürüyor en az. Dediğim gibi bu sistemden sisteme ve oyundan oyuna farklılık gösterebiliyor.

DODI'yi FitGirl kadar çok kullanmadım, kullandığım zaman da ne kadar sürmüştü hatırlamıyorum maalesef. Ama çok uzun sürmüyordu, dediğim gibi FitGirl'den daha hızlı kurulumu var DODI'nin.

Normalde Fitgirl'ü sadece sanal makineye kurdum. Steamrip'i ana bilgisayarıma kurmuştum. Çünkü bazı insanlar Fitgirl kurulum yaparken arkada mining çalıştırdığını söylüyor. Aslında haksız sayılmazlar başka nerede bu kadar işlemciye ve RAM'e yük bindiren bir repack var bilemiyorum =)

Hocam steamrip için bir aralar sanki güvenilir değil tarzı şeyler duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Steamunlocked ile ilgilide olabilir duyduklarım.
Steamunlocked o. Güvenli değil. Gerçi benim de pek umrumda değil Linuxtayım kafam rahat. Yine de dikkat ediyorum tabii ki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…