Rehber Korsan oyun hakkında bazı bilgiler

Bana site önerebilir misiniz oyunindir indiriyordum eski bilgisayarımda sanırım virusluymuş.

Güvenilir yerden indirdikten korsan oyundan bir sorun olmuyor benim 2 tane Türk site 1 tane yabancı indirdiğim siteler var, sorun oluyor diye aşırı korsan düşmanlığından hatta en güncel oyun sürümüyle yayınlıyorlar oyunlar bu kadar pahalı iken dünyanın parasını vermek zor oluyor bayağı zengin isen sorun yok, ben yine de güvenmiyorum diyorsanız hesap satan yerlerde var bazıları bayağı güvenilir ama offline oyun oynayacağım diyorsanız online olmuyor.

FitGirl indirmeye çalışıyorum ama 1337X. To diye bir site yolluyor.
Eğer bilgisayarınızda kurulu bir Torrent istemcisi varsa (qBittorrent önerimdir) "magnet" yazan bağlantıya tıklayın ve yukarıdan gelen kısımda "qBittorrent - Adlı Uygulamayı Aç" yazısına tıklayın. Torrent olarak açılacaktır, açılan pencerede hangi dosyaların indirileceğini seçerek (eğer bu konuda bilginiz yoksa buraya karışmayın, tüm dosyalar seçili kalsın) tamam deyin. Torrent indirmesi bu şekilde başlayacaktır.

Tamamdır sağ olun.

Korsan tartışmaları çok fazla yapıldı geçmişte ve artık normalleşti, bu aslında vahşi kapitalizm denilen "acımasız" bir para kazanma hırsıyla ortaya çıkan bir sonuçtu. Yani bir insan düşünün, "seni parçalarım, sonuna kadar her şeyini alırım" mantığı, tabii bu tutmadı ve korsan normalleşti (yasal denmese"de) özetle çok büyük ölçekli şirketler vs "vicdansız" olduğu sürece bunlara her kanaldan tepki doğacaktır. "vicdan" neden yok oldu? Bu felsefi bir konu yeri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…