Çözüldü Korsan oyun için internet bağlantısı gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca

Üstün
Selamlar. Normalde korsan oyun indirmem fakat bu ay sonunda internet olmayan bir yere gideceğim. Ve Steam oyunlar internet bağlantısı olmadan çalışmıyor diye biliyorum. Korsan oyun oynamak için internet bağlantısı gerekir mi?

Çözüm

Aslında oyundan oyuna değişiyor ama çevrimdışı oyunlar için hayır gerekmez.
Böyle bir şey mümkün değil.
Hayır, Space War ile bal gibi mumkun.

FH4'u almadan önce böyle deneyimlemiştim. Schedule I içinde fix var.

Bazı fixler güvenilir değil ama genelde fixleri iyi bir site. Sitenin linkleri scam dolu ama olsun.

Al mesela, cayır cayır zibilyon tane fix var. Örnek için yazıyorum admin bey!

Korsan oyunların çoğunun online fixi var. Yani online oluyor bal gibi.

Mesela Forza H4/5.

Bir şeyi atlıyorsunuz bütün var olan online crack oyunlarda değil, (CS2, Apex Legends, Warzone). Bazı online crack oyunlarda online fix ile girebiliyoruz. (Forza H4/5)

Son düzenleme:
Bir şeyi atlıyorsunuz bütün online crack oyunlarda değil bazı crack oyunlarda online fix ile girebiliyoruz.
"..Zaten korsan olunca online olmuyor..." Bariz bir şekilde korsan oyunlar online olmuyor yazmışsınız.

"Bütün online crack oyunlarda değil" cümlenizi anlayamadım, açıklayın.

".Zaten korsan olunca online olmuyor..." bariz bir şekilde korsan oyunlar online olmuyor yazmışsınız.

Hocam bütün kelimesi ile arkadaşın dediği oyunlar için hala arkasındayım.
CS2 gibi Apex Legends gibi online oyunlarda spacewar ve online fix işe yaramaz boşuna anlatmak istemem benden bu konuda daha bilgili birisine benziyorsunuz.

".Zaten korsan olunca online olmuyor..." bariz bir şekilde korsan oyunlar online olmuyor yazmışsınız.

Hem de "çevrimdışı" oyunlar için kastettim arkadaşın dediği oyunlar mesela çevrimdışı oyunlar.

Bir şeyi atlıyorsunuz bütün var olan online crack oyunlarda değil, (CS2, Apex Legends, Warzone). Bazı online crack oyunlarda online fix ile girebiliyoruz (Forza H4/5).

Bir daha okuyun anlayabilmeniz için detaylandırdım.

CS2 gibi Apex Legends gibi online oyunlarda spacewar ve online fix işe yaramaz boşuna anlatmak istemem benden bu konuda daha bilgili birisine benziyorsunuz.
CS2, Apex Legends dediğiniz oyunlar free 2 play oyunlar. Bu tür oyunlardan bahsetme gereksinimini bu konuda neden duyduğunuz merak ettim açıkcası.

CS2, Apex Legends dediğiniz oyunlar Free 2 play oyunlar. Bu tür oyunlardan bahsetme gereksinimini bu konuda neden duyduğunuz merak ettim açıkçası.

Örnek gösterdim hocam. O oyuna benzer oyunlar lan veya hesap gerektiren oyunlar gibi açıkladım.

Sunucu tabanlı oyunlar, hesap gerektiren oyunlar, hile koruma sistemi olan oyun deyince aklıma CS2 geldi o yüzden yazdım.

CS2, Apex Legends dediğiniz oyunlar Free 2 play oyunlar. Bu tür oyunlardan bahsetme gereksinimini bu konuda neden duyduğunuz merak ettim açıkçası.

Free olmayan oyun diyeyim yavaştan aklıma geldi.

RDR2 online, Call of Duty warfare / Warzone, Dead by Daylight, Battlefield 1, GTA 5 online.

Arkadaşlar Steam için internet bağlantısı olmadan oyun oynanıyormuş. Ama Steam Cloud devre dışı kalıyor.

Tabii bu online olmayan oyunlar için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…