Korsan oyun indirmek güvenilir mi?

Fullprogramlarindir, oyunindirvip ve FitGirl'i çok kez kullandım. Bir kere bile virüs yemedim bu sitelerden yıllardır.

Hocam mesela oyunindir VIP'den indirdiğim oyun direk açılıyor mu?
FitGirl'den indirdiğim oyunu bir de Torrent ile mi kullanmam lazım.

Igg Games güvenilir değil, uzak durmanızı tavsiye ediyorum, şu an her şey güzel, bir sorun olarak görülse bile yarın öbür gün bir şey olabilir, veya oluyor ama sizin haberiniz daha olmadı.

Nasıl ya güvenilir diye duymuştum ben bilgisayarı formatladığım iyi olmuş

Ben DODI Repack öneriyorum hocam. Torrent aracılığıyla indirmeniz daha mantıklı zaten çünkü büyük oyunlarda hem genelde daha hızlı iniyor hem de bağlantı kopması durumları vb. daha az yaşanıyor tarayıcıya göre. Orjinal sitelerden indirirseniz bir sorun çıkmayacaktır.

Hocam mesela oyunindir VIP'den indirdiğim oyun direk açılıyor mu?
FitGirl'den indirdiğim oyunu bir de Torrent ile mi kullanmam lazım.

Oyuninidirvip dediğiniz site korsan grupların cracklediği oyunlarını kendi sitelerine ekliyor kurulumlu da olabilir veya direkt ZIP'den çıkar oyna da olabilir pek güvenilir bulmuyorum açıkçası.
İsterseniz Torrent isterseniz Direct link şeklinde indirebilirsinizz. FitGirl yerine ankergames veya rexagames kullanabilirsiniz kuruluma gerek olmuyor genelde.

Oyununa göre değişiyor bazıları kurulum bazıları direkt aç oyna şeklinde.

Torrent ile indiriyorum ben.

Hocam Torrent ile alakalı hiçbir bilgim yok oyunları nasıl indirdiğinizi anlatabilir misiniz veya ornek iyi bir YouTube videosu atabilirseniz çok sevinirim.

IGG Games güvenilir değil, uzak durmanızı tavsiye ediyorum, şu an her şey güzel, bir sorun olarak görülse bile yarın öbür gün bir şey olabilir, veya oluyor ama sizin haberiniz daha olmadı.
Bilmiyordum, birkaç oyun indirdim şu an bir sıkıntı yok. Artık burayı kullanmam.

Nereden indirildiğine göre değişiklik gösterir demekle beraber, ben tamamen güvenilir olduğunu düşünmeyen taraftayım ve önermem. Ama kullananlara da saygı duyarım, tercih meselesi.

Korsan indirmem pek ama bir icerik indirmek istersem de once r/Piracy megathreadinde listelenmis kaynaklarda ararim. Simdiye kadar korsan icerik yuzunden bir virus kapmadim, deneyim ve ne indirdigini bilmek onemli indirecegin site farketmeksizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…