Korsan oyun indirmenin bilgisayarı yavaşlatmaya etkisi nedir?

Heitaus 88

Yetkin
Yer
İzmir
Esenlikler.

Dün bilgisayarı formatladım, bilgisayarımın hızından oldukça memnunum şu an. Bilgisayara zararlı olabilecek hiçbir şey yüklemek istemiyorum ancak özellikle AAA oyunlarda korsana mecbur yöneliyorum. Bu durumun bilgisayarı yavaşlatmaya, performansını düşürmeye etkisi nedir? Korsan kullanmak, bilgisayarın performansını doğrudan etkileyen bir şey midir?

Hayir, korsan icerik kullanmanin kendisi bilgisayar performansini olumsuz yonde etkilemez. Yeter ki sistem guncel olsun, ve dogru kaynaklari kullan. Malware tarzi bir durum olmadigi surece korsanin kendisi bu acidan problem olusturmaz. Hatta DRM'sinden arindirilmis korsan oyunlar, orijinalinden bile daha iyi performans verebilir cunku arka planda surekli calisip ekstra kaynak tuketen bir DRM servisi olmaz.

Güvenilir kaynaktan indirirseniz performansa etkisi olmaz. Repack'te işlemciniz ağlayabilir, o da normal.

Hangi siteleri kullanacağımı biliyorum, yıllardan beri korsan kullanıcısı olduğum için sıkıntı yok. Sadece işin bu kısmına pek yoğunlaşmamıştım, ansızın merak ettim. Sıkıntı yok o halde. Teşekkür ederim ikinize de <3 @june, @Hermione Jean Granger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…