• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Planlanmıyor Korsan oyun önermek yasaksa reklam engelleyici de yasak olsun

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ay 50 kağıt verme diye de yorum yapıyoruz sana işte. Verme abicim.
Derslerimi YouTube üzerinden çalışıyorum eğer reklam engelleyici açarsam hocanın bir kazancı olmaz bu da bana ters, adam o kadar ders anlatıyor biz bir tane beğeniyi bile çok görüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
E oyundan farkı ne?
Ben korsanı da destekliyorum zaten.

Derslerimi YouTube üzerinden çalışıyorum eğer reklam engelleyici açarsam hocanın bir kazancı olmaz bu da bana ters, adam o kadar ders anlatıyor biz bir tane beğeniyi bile çok görüyoruz.
E farzet herkes YT Premium kullanıyor, kimse reklam izlemiyor. O zaman ne yapacaksın?

E farz et herkes YT premium kullanıyor kimse reklam izlemiyor o zaman ne yapacaksın?

Sadece reklamlardan gelir elde edilmiyor premium kullanıcılardan da gelir elde ediliyor. Herkes premium kullansa bu konu açılmazdı.

Sadece reklamlardan gelir elde edilmiyor premium kullanıcılardan da gelir elde ediliyor. Herkes premium kullansa bu konu açılmazdı.

Sen de reklam engelleyici kullan. Hocaya destek vermek istiyorsan, bizzat hocanın Katıl aboneliklerine üye ol.

Hocaya destek olmak için Premium üyelik kullanıyorum diyen sen değil miydin?
Katıl tuşuna basmak zoruna değilim, fakat izlediğim videodan hakkını alması gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…