Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.260 Yer Cehennemin dibi Salı 19:30 #1 Komşudan atıl durumda hoparlörleri bedavadan aldım. Şimdi sökerken far kettim hoparlörlerin körükleri hasarlı. Bunlar seste bozulma yapar mı? Edit: Diğerinin de göbeği yokmuş, o kullanılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 20:18
Komşudan atıl durumda hoparlörleri bedavadan aldım. Şimdi sökerken far kettim hoparlörlerin körükleri hasarlı. Bunlar seste bozulma yapar mı? Edit: Diğerinin de göbeği yokmuş, o kullanılır mı?
utkuversus Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.510 Yer Ankara Salı 19:51 #2 Midrange hoparlörlerde kısmi yırtıklar genelde çok problem yaratmaz. Burada da kısmi bir yırtık var ancak bu hoparlörün midrange olduğuna emin miyiz?
Midrange hoparlörlerde kısmi yırtıklar genelde çok problem yaratmaz. Burada da kısmi bir yırtık var ancak bu hoparlörün midrange olduğuna emin miyiz?
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.260 Yer Cehennemin dibi Salı 19:53 #3 utkuversus dedi: Midrange hoparlörlerde kısmı yırtıklar genelde çok problem yaratmaz. Burada da kısmı bir yırtık var ancak bu hoparlörün midrange olduğuna emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam mid olduğuna eminim çünkü kabin tipi ses bombası yapmaya çalışmışlar. Üstte de bir adet kondansatör bağlı tiz var hatta. Şu an söküyorum toplu fotoğraf atacağım. Birinde göbek kısmı yok sıkıntı olur mu o?
utkuversus dedi: Midrange hoparlörlerde kısmı yırtıklar genelde çok problem yaratmaz. Burada da kısmı bir yırtık var ancak bu hoparlörün midrange olduğuna emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam mid olduğuna eminim çünkü kabin tipi ses bombası yapmaya çalışmışlar. Üstte de bir adet kondansatör bağlı tiz var hatta. Şu an söküyorum toplu fotoğraf atacağım. Birinde göbek kısmı yok sıkıntı olur mu o?
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul Salı 19:53 #4 Koneko Toujou dedi: Komşudan atıl durumda hoparlörleri bedavadan aldım. Şimdi sökerken far kettim hoparlörlerin körükleri hasarlı. Bunlar seste bozulma yapar mı? Edit: Diğerinin de göbeği yokmuş, o kullanılır mı? Eki Görüntüle 254344 Genişletmek için tıkla... Yüksek seste yapar gibi duruyor.
Koneko Toujou dedi: Komşudan atıl durumda hoparlörleri bedavadan aldım. Şimdi sökerken far kettim hoparlörlerin körükleri hasarlı. Bunlar seste bozulma yapar mı? Edit: Diğerinin de göbeği yokmuş, o kullanılır mı? Eki Görüntüle 254344 Genişletmek için tıkla... Yüksek seste yapar gibi duruyor.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.260 Yer Cehennemin dibi Salı 20:00 #5 @utkuversus @HDDKullanıyorum hocam nasıldır sizce hangisini kullanmalıyım sadece teypden çalacak bir sistemde? Dosya Ekleri IMG_20260602_195834.webp 2,6 MB · Görüntüleme: 12 IMG_20260602_195838.webp 2,6 MB · Görüntüleme: 10 IMG_20260602_195842.webp 2,4 MB · Görüntüleme: 9 IMG_20260602_195851.webp 2 MB · Görüntüleme: 7 IMG_20260602_195855.webp 2 MB · Görüntüleme: 8
@utkuversus @HDDKullanıyorum hocam nasıldır sizce hangisini kullanmalıyım sadece teypden çalacak bir sistemde?
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul Çarşamba 19:11 #6 Koneko Toujou dedi: @utkuversus @HDDKullanıyorum hocam nasıldır sizce hangisini kullanmalıyım sadece teypden çalacak bir sistemde? Genişletmek için tıkla... Hepsi kullanılabilir; toz kapağı olmayana kartondan falan ufak bir kapak kesip yapıştırabilirsiniz.
Koneko Toujou dedi: @utkuversus @HDDKullanıyorum hocam nasıldır sizce hangisini kullanmalıyım sadece teypden çalacak bir sistemde? Genişletmek için tıkla... Hepsi kullanılabilir; toz kapağı olmayana kartondan falan ufak bir kapak kesip yapıştırabilirsiniz.