Detaylar
Kim cevapladı?shockedblackguy
Üstün
Yıllardır Mavi giyerim, bir kere yırtıldı onda da anında değiştiler (yıkayıp getirin dediler sadece). Yani Mavi iyidir.
Mavi'den kesinlikle pantolon alınmasını önermiyorum. Geçen sene 1500 küsüre aldığım pantolon birkaç yıkamada renk attı. Kesinlikle eski kalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Zara'da ara ara jeanslarda güzel indirimler oluyor. Ürünün içeriğine bakmak şartıyla Zara'dan bir jeans alınabilir. Onun dışında gene aynı şekilde Colins ya da DeFacto önerebilirim.
shockedblackguy
Üstün
DeFacto'da belirli bir süre çalışmış birisi olarak fiyatına göre ortalama ürünler diyebilirim, müşteriler sürekli renk attığını söylüyor. Ayrıca müşteri hizmetleri konusunda her iki firma da yeterince ilgili, mağazadan mağazaya değişiyor ama. Mavi'de kötü ürün veya lot denk gelmiş olabilir veya renk atan modellerden olabilir etiketine göre, özellikle onun için yapılan modellere de denk gelmiştim zamanla rengi açılsın diye. Ek olarak aldıktan sonra kesinlikle yıkayın, depo koşullarını görmek istemezsiniz bazı çalışanlar üstüne basıyor ürünlerin ve depolar aşırı kirli. Mavi'den ailecek yıllardır pantolon alıyoruz bir kere yırtılması dışında hiçbir sorunu yok, babamın onlarca yıl dayanan kotları var.Mavi'den kesinlikle pantolon alınmasını önermiyorum. Geçen sene 1500 küsüre aldığım pantolon birkaç yıkamada renk attı. Kesinlikle eski kalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Zara'da ara ara jeanslarda güzel indirimler oluyor. Ürünün içeriğine bakmak şartıyla Zara'dan bir jeans alınabilir. Onun dışında gene aynı şekilde Colins ya da DeFacto önerebilirim.
- Makaleler
- 50
Twister ve Mavi, orta bütçede iyidir. Yüksek bütçede Lee, Wrangler ve Levi's iyidir. Pahalı markalardan ise Diesel.
Bu arada kot pantolon alırken mutlaka likralı olup olmaması durumunu kontrol et. Kotta likra berbat bir görünüm sunuyor, tabii bu öznel bir yorum, bana göre kot dediğin kalıp gibi olur.
Bu arada kot pantolon alırken mutlaka likralı olup olmaması durumunu kontrol et. Kotta likra berbat bir görünüm sunuyor, tabii bu öznel bir yorum, bana göre kot dediğin kalıp gibi olur.