Makaleler
5
Yer
Winterfell
Sanırım internette görmüştüm Dying Light'ta lağım kovalamacası oyunun en gerici kısımı deniyordu. Şu an DL 1'de hikayenin %78 kısmındayım fakat hala göremedim böyle bir sekans, bu kısım hangi oyunda?

Sanırım internette görmüştüm Dying Light'ta lağım kovalamacası oyunun en gerici kısımı deniyordu. Şu an DL 1'de hikayenin %78 kısmındayım fakat hala göremedim böyle bir sekans, bu kısım hangi oyunda?

DL1'de hocam. Lağım kovalaması denen şey oyunun sonu. Her yerden eceller falan çıkıyor ama tam atlarken e tuşuna basıp düz tekme atarsanız radgoll olup aşağı düşüp ölüyorlar. Yine de oyunu kuralına göre oynarsanız aşırı gerici.

2'de 1 tane çıkıyo o peşliyor seni ilk gördüğün sahne olması lazım Volatil'i keşfettiğin yer. Senin bahsettiğin 1'in son kısmında lakin dışarıdaki normal Volatil şeklinde kodlansa kimse geçemez o bölümü bilerek hemen atlayıp öldürmüyorlar oyuncu kolay geçsin diye.

2'de 1 tane çıkıyo o peşliyor seni ilk gördüğün sahne olması lazım Volatil'i keşfettiğin yer. Senin bahsettiğin 1'in son kısmında lakin dışarıdaki normal Volatil şeklinde kodlansa kimse geçemez o bölümü bilerek hemen atlayıp öldürmüyorlar oyuncu kolay geçsin diye.
Kolay geçilen bir yer değil script de olsa.

1 de oyunun sonu. Hatta the following o kısmın sonundan başlıyor.

Kolay geçilen bir yer değil script de olsa.

2 defa öldükten sonra çok rahat geçiyorsun. Ezber yeteneğin iyiyse tabii.