Savelyane

Çalışkan
4 Ekim 2026 KPSS Ön Lisans sınavına girdim. Cevap kâğıdında soru kitapçık numaramı doğru şekilde kodladım ve cevaplarımı işaretledim. Ancak soru kitapçığının üzerinde bulunan "Soru kitapçık numarasını cevap kağıdındaki alana doğru kodladım." kısmındaki aday imzasını atmayı unuttum. Bu durum sınavımın geçersiz sayılmasına neden olur mu?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz, bu tür imzalar genelde sonuç açıklandığında sonuca itiraz ederseniz o gibi durumlarda kontrol ediliyor. Mesela siz sınav sonucu açıklandığında yanlış kitapçığı işaretledim diye itirazda bulundunuz o imzayı kontrol ederler ve ona göre yönelim olur.

4 Ekim 2026 KPSS Ön Lisans sınavına girdim. Cevap kâğıdında soru kitapçık numaramı doğru şekilde kodladım ve cevaplarımı işaretledim. Ancak soru kitapçığının üzerinde bulunan "Soru kitapçık numarasını cevap kağıdındaki alana doğru kodladım." kısmındaki aday imzasını atmayı unuttum. Bu durum sınavımın geçersiz sayılmasına neden olur mu?

Teşekkürler.
Bende unutmuştum yksde hiçbirsey olmadı, öbür yerleri doldurduğuna emin ol sadece.