KPSS ortaöğretim için bu soru bankası uygun mu?

Bu kitaplar Ortaöğretim için de işe yarar, ama bazı kitaplar özelinde Ortaöğretim yazan kitapları alman daha doğru.

Bu arada çıkmış KPSS Ortaöğretim soruları çözmeni tavsiye ederim. 2022'de girmiş birisi olarak söylüyorum.

Bu kitaplar Ortaöğretim için de işe yarar, ama bazı kitaplar özelinde Ortaöğretim yazan kitapları alman daha doğru.

Bu arada çıkmış KPSS Ortaöğretim soruları çözmeni tavsiye ederim. 2022'de girmiş birisi olarak söylüyorum.
Hocam ortaöğretim için özel bildiğiniz bir soru bankası varmı?

Hocam ortaöğretim için özel bildiğiniz bir soru bankası varmı?

Üstündeki yazıdan ziyade içerdiği konulara bakıp sorumlu olduklarını kapsıyor mu bakman lazım yoksa ortaöğretim yazsa bile amacına uygun olmayan kaynak alma riskin var. Mesela sınav sorularında matris determinant çıkıyor diyelim, ben olsam bunu da içeren bir kitap bakardım ve lineer cebir (matris ve determinantın bulunduğu matematik alt kategorisi) videoları izlerdim. Konuyu ne gelirse gelsin yapabilecek gibi çalışmak işin sırrı, sadece KPSS kitabı alıp bitirenler çoğunlukla olduğu için son yılın KPSS lise matematik net ortalaması 17 civarı.

Ortaöğretim KPSS sınavına hazırlanıyorum. https://amzn.eu/d/08FLols3 Bu soru bankasını aldım. Üstünde ortaöğretim falan yazmıyor, ortaöğretim KPSS için uygun mudur?
KPSS ortaöğretim, ön lisans ve lisans bölümleri matematik konuları aynı zaten. Sadece sorulan seviyeleri farklılık gösterebiliyor. Çıkmış sorulardan yola çıkarak rahatlıkla halledebilirsiniz. Benim Hocam, Yargı Plus gibi kanallar yıllardır KPSS anlatıyorlar. O yüzden bu kaynak işinize yarayabilir. Bol soru çözümü yapmanız gerektiğini de unutmayın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt