Az zaman kaldığı ve çok vakit ayıramayacağım için çok detaya girmeyen hangi hocayı önerirsiniz? Aklımda Sadettin Akyayla ve Ahmet Uğur Karakuza var. 20+ net yapayım yeter fullemeye ihtiyacım yok.
İsmail Adıgüzel i ilk defa duydum. Aydın Yüce'nin videoları da kısa ama tahtaya yazarak anlatması biraz soru işareti oluşturdu. Karakuza videoları kısa kısa hep aslında detaycı değil gibi ama soru bankasına zor diyorlar onu duydum.
Tarihane kanalına bakabilirsiniz, aşırı sade ve akıcı şekilde anlatıyor. Hem de gerekli yerlerde ekstra bilgiler vererek konu bütünlüğünü daha iyi sağlıyor. Kesinlikle öneriyorum ve şu anda da oradan çalışıyorum.
İsmail Adıgüzel i ilk defa duydum. Aydın Yüce'nin videoları da kısa ama tahtaya yazarak anlatması biraz soru işareti oluşturdu. Karakuza videoları kısa kısa hep aslında detaycı değil gibi ama soru bankasına zor diyorlar onu duydum.
Tahtaya yazarak anlatmayı ramazan hoca yapıyor. Aydın hoca , tahtayı hazır hale getirip üzerinden anlatıyor. Çizimler ile de destekliyor. Slayt üzerinden daha iyi anlıyorsan dediğin doğrudur.
İsmail hoca, sorular üzerinden anlatıyor. Oradan bitirmedim ama kitabını çözüyorum.
Karakuza detaycı. Detaycıdan kastım çoğu hoca her şeye değinmek zorunda işi riske atmamak adına yapıyorlar. Kitaplarını çözersen anlarsın. Karakuzadan dersi dinlemezsen kitaplarını çözmen çok zor. Ama kitapları bence çözülmeli. Yorum bakış açısı olarak çok faydası oluyor. Ha adamı çarpıyor onu bilerek çözmek lazım.