Kredi alma şansını artırmak için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiedae3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
  • Etiketler Etiketler
    alma kredi

shiedae3 81

Üstün
Garanti'de maaş hesabım olmasına rağmen kart limitim artmıyor. Kuveyt Türk'ten yeni müşteri kredisi çekmek istiyorum ama kredi puanım beni düşündürüyor. Garanti'ye gidip maaş bodrosu vs. mi vermeliyim, ne yapmalıyım?

Garanti'de ticari hesabım olduğu halde limit 5 bin, ondan sonraki bankada açtığım karttaki limit 500 bin.
Garanti gelir belgesi sunsan da çok umursamıyor, İş Bankası şube özelinde daha çok işlem yapabiliyor. Kuveyt Türk'te fena değil.

Ama kredi notun çok düşükse hiç başvurup kendini riskli gösterme, birkaç ay sabret aktif karttaki borcunu %50'nin üstüne çıkartma yeter. Findeks'ten aktif takip et birde notunu.

Kredi notumun düşük olabilmesi için tek neden limit talebinde bulunmam. Onun dışında hiç geciktirme vs yapmadım.
Kredi notumu öğrenmemin güvenli yolu var mı?

Limit vermeyen bankadan kurtul büyük ihtimalle daha hiç vermeyecektir. Limit talebi notunu düşürmez bankanın gözünde spamcı gibi algılar seni.

Limit vermeyen bankadan kurtul büyük ihtimalle daha hiç vermeyecektir. Limit talebi notunu düşürmez bankanın gözünde spamcı gibi algılar seni.

Findeks üzerinden not sorgusu yapmamın bir zararı var mı? Findeks güvenli bir kuruluş mu?

Kredi notumun düşük olabilmesi için tek neden limit talebinde bulunmam. Onun dışında hiç geciktirme vs yapmadım.
Kredi notumu öğrenmemin güvenli yolu var mı?
Findeks üzerinden takip et notunu, bankalarda oradan referans alıyor senin notunu. Eğer limit başvurusunu abartırsan kredi işlerin en az 6 ay zorlaşır. Bütün bankalar senin neye başvurduğunu görüyor. Banka özelinde de bankalar senin neye tıkladığını, naptığını görüyor.

Findeks üzerinden not sorgusu yapmamın bir zararı var mı? Findeks güvenli bir kuruluş mu?
Findeks dediğin şey senin Kredi Kayıt Bürosu'nun resmi uygulaması. Kurucuları zaten Akbank, Garanti, İş Bankası, VakıfBank gibi bankalar. Gerek araç kiralarken, gerek bankalar kredi verirken oradan bakarlar senin durumuna. Oradan kontrol et. Yıllık paketleri de var, her gün notunu gösteriyorlar, ayda birde risk raporu gönderiyorlar. Hangi bankaya borcun var, ödemeler nasıl vb.

Hocam ne dersiniz? Yeni müşteri kampanyasından yararlanmama yeter mi?

Findeks uygulaması ayda 2 kere sadece Salı günleri olarak, ücretsiz kredi notunu öğrenebiliyorsun.

Ayrıca E-devlet üzerinden de ayda 1 kez findeks notunu görebilirsin.

Hocam ne dersiniz? Yeni müşteri kampanyasından yararlanmama yeter mi?

Eki Görüntüle 274059
Bu haliyle şube istisnası hariç alamazsın. Minimum 1300-1400 bandında olması lazım. Kredi kartlarındaki borçluluk oranlarını düzgün seviyede tut yeter, hızlı yükseliyor zaten. Yerinde olsam Findeks'ten yıllık paket alırdım, her gün notunu gösteriyorlar, takip etmen konusunda baya yardımcı oluyor. Pahalı değil zaten.

Findeks uygulaması ayda 2 kere sadece Salı günleri olarak, ücretsiz kredi notunu öğrenebiliyorsun.

Ayrıca E-devlet üzerinden de ayda 1 kez findeks notunu görebilirsin.
E-devlet üzerinden yalnızca borç durumunu görebilirsin, findeks yani kredi notunu göstermez.

2.500 limit 1. 800 TL borcum var, hepsini kapatsam artar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…