Çözüldü Kredi kartı ile bir şey alınca ödeme ay sonu mu oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BozkurtFYNh

Uzman
Arkadaşlar Trendyol'dan bir şeyler alacağım maaşım ayın sonu yatıyor bende şimdi alsam kredi kartı ile ödeme yapsam ay sonu mu ödeme çıkartıyor eğer ay sonu çıkartıyorlarsa benim için çok iyi olur yoksa ay sonuna kalmadan mı ödemem gerekiyor? Akbank Axess kart kullanıyorum.

Çözüm
Bankanızın uygulaması üzerinden "Ekstre Kesim Tarihi" kısmında yazan tarih ile on gün sonrası arasında bir vakitte ödemen gerekir. Örnek veriyorum eğer ayın 15'inde kesiliyorsa ekstreniz, en geç 25'inde asgari ödeme yapmanız gerekir. Yoksa gecikme faizi uygulanmaya başlar.
Bankanızın uygulaması üzerinden "Ekstre Kesim Tarihi" kısmında yazan tarih ile on gün sonrası arasında bir vakitte ödemen gerekir. Örnek veriyorum eğer ayın 15'inde kesiliyorsa ekstreniz, en geç 25'inde asgari ödeme yapmanız gerekir. Yoksa gecikme faizi uygulanmaya başlar.

Çözüm
Teşekkürler mesela şimdi sipariş edeceğim ürünleri ne zaman ödemem gerekiyor? 27'sinde olursa süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…