Kredi kartı sahiplerine yeni yük: Her yıl 750 TL savunma fonu kesintisi!

Sabah kalkıyorlar bugün ne vergi çıkarsak diye düşünüyorlar. Arkadaşlar dünya bizlere gülüyor, insanlar umarım 2028 seçimlerinde ders çıkarır artık.

Bu arada 100000'de öyle çok büyük bir limit değil he, asgari ücretli bir çalışan maaş bankasından 6-7 ay sonrasında rahatlıkla o limiti alabilir hani böyle üst kesime gelen bir vergi de değil.

Vergi ürünlere yedirilince ses yok ama kredi kartından çekilmesi gündeme gelince millet nasıl heyecanlandı ama.

Yapabiliyorsam ileride limiti 99, 999TL yaparim sirf cinslik olsun diye.

Yapılıyor yapılmasına ama bana kart limiti gerekli mesela, vermek istemediğim şeyin zorla alınması ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu arada 100000'de öyle çok büyük bir limit değil he, asgari ücretli bir çalışan maaş bankasından 6-7 ay sonrasında rahatlıkla o limiti alabilir hani böyle üst kesime gelen bir vergi de değil.

Tabii hocam, 100000 limitli birçok alt gelire sahip banka müşterileri var. Amaçları alabildikleri herkesten almak diye düşünüyorum. Bu yüzden limit bu düzeyde.

Ama şimdi ak eşeğe bu limiti söylesek hayatında hiç kredi kartı kullanmadığı ve ve kredi kartının avantajları nedir bilmediği için onlara Ultra lüks geliyor, ben mesela geçtiğimiz aylarda liste fiyatına faizsiz 12 ay taksitle Honda motor kampanyasına katıldım. Cebimden nakit çıkmadı ve toplu para vererek enflasyondan etkilenmemiş oldum.

Kredi kartı 100k ve üzeri limitlerde gerçekten çok kullanışlı olmaya başlıyor, bu şekilde kullanan insan sayısı oldukça fazla. Bakalım nereye kadar vergi alacaklar. Önümüzdeki seçimden sonra bunların halini merak ediyorum.

Son düzenleme:
İfadeler: 792
Sebep olarak da İsrail gösteriliyormuş. Tam bir komedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…