Çözüldü Kredi kartından 2 kez para çekildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cass
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
  • Etiketler Etiketler
    para
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Mahalle arası bir marketten bir şeyler almıştım, POS makinesi ilkinde onaylamadığı için (öyle sanıyorduk) ikinciye kartı sokup denedi. Çıkınca uygulamadan kontrol ettim iki kez çekmiş. Dönüp söyledim, fişi ayırıp kasaya koydu. Gün sonuna kadar iade olmazsa yarın gel bir daha bakarız dedi. Bir sorun olmaz değil mi, başına gelen var mı daha önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Problem değil. POS makinesinde güne göre fiş numarasıyla iade var. Fişini aldın umarım.

Ayrıca bunu markete söylediğinde fişi girip iptal etti mi?
Problem değil. POS makinesinde güne göre fiş numarasıyla iade var. Fişini aldın umarım.

Çözüm

Evet iptal etti bir tanesini. Fiş de var. En kötü gider değeri kadar harcama yaparım ama büyürse falan sinir bozucu olur.

Problem yok. İptal edildiyse ücret iadesi de gerçekleşir bir ara.
Yukarıda bahsedildiği gibi, ücret çekiminden sonra işlemi iptal ettilerse para hesabınızda olmalı. Satış iptali diyoruz buna. POS slibinde bu şekilde yazar. Hesap hareketlerinize bakar mısınız? İşlem görünmemeli.
@Cass

2 tane görünüyor halen. Söylediğimde dükkanın sahibi de orayı kontrol etmemi söyledi para gelmiş mi diye bakmak için. Gelmediğini görünce de gün sonuna kadar gelmezse yarın gel bakalım dedi.

2 tane görünüyor halen. Söylediğimde dükkanın sahibi de orayı kontrol etmemi söyledi para gelmiş mi diye bakmak için. Gelmediğini görünce de gün sonuna kadar gelmezse yarın gel bakalım dedi.
Satış iptali yapmamış, iade göstermiş olabilir. Kuvvetle muhtemel provizyonda bekliyor.

Biraz uzadı ama aldım. Fazlalık para bizde de gözükmüyor, sana geri dönmüş olması gerekiyor dedi. Dönmediğini falan gösterdim bankaya haber verdi o da. En sonunda çözülmeyince kendi verdi. Olur da iade de yatarsa gidip vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…