Stajyer öğrenciyim, taksitle telefon almak istiyorum. Elimde kredi kartı yok ve babam da kredi kartını vermiyor belirli problemlerden dolayı. Nasıl alabilirim? Banka kartı, Papara, elden taksit vesaire. Sahibin'den de olur, (Mağazadan güvenilir satıcılar.) Hepsiburada, N11 vesaire olur, fark etmez. Nasıl yapabilirim? Elimde olan banka kartı, elden taksit ile ödeme, papara kartları ve bir de enpara kart.
Hocam zaten kredi kartına taksit yasak. Alışveriş kredisi kullanarak almanız lazım ya da vodafe gibi operatörler üzerinden satın alabilirsiniz fakat aşırı absürt vade farkı koyuyorlar.
Hocam zaten kredi kartına taksit yasak. Alışveriş kredisi kullanarak almanız lazım ya da vodafe gibi operatörler üzerinden satın alabilirsiniz fakat aşırı absürt vade farkı koyuyorlar.
Ailenizi ikna edemiyorsanız bu durumda aileniz; Evkur, YönAVM veya Operatörlere, en kötü banka faizinden de fazla olacak şekilde vade ve tutar ödeyerek alabilir. Vatan'ın fiyatları internete göre 1-2 fazla olur fakat Fiba seçeneği ise gayet mantıklı olabiliyor.
Ailenizi ikna edemiyorsanız bu durumda aileniz; Evkur, YönAVM veya Operatörlere, en kötü banka faizinden de fazla olacak şekilde vade ve tutar ödeyerek alabilir. Vatan'ın fiyatları internete göre 1-2 fazla olur fakat Fiba seçeneği ise gayet mantıklı olabiliyor.
Hocam onları da sordum maalesef hayır diyorlar. Tek çare benim aylık taksit ödeyebileceğim bir yer bulmak. YönAVM'ye baktım orası da Evkur gibi. Geriye bir tek banka kartı veya elden taksit alan Sahibinden satıcıları kalıyor. Bir öneriniz var mıdır acaba?