Kripto işlemleri için hangi platformu önerirsiniz?

Craxidor 106

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
2
Yer
Unknown
Esenlikler,

Kripto alım-satım ve transfer işlemleri için uzun vadede kullanabileceğim, güvenilir ve sağlam bir platform arıyorum.

Özellikle hesap güvenliği, para yatırma/çekme işlemlerinin sorunsuz olması ve müşteri desteğinin iyi olması benim için önemli. Gereksiz yere hesap kısıtlaması/kapatması gibi problemler yaşamayacağım bir platform arıyorum.

Binance TR, Paribu, BtcTurk vb. kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum.

Sizce hangi platformu tercih etmeliyim? Memnun olduğunuz veya kesinlikle uzak dur dediğiniz platformlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İyi sosyaller dilerim.

Binance TR'ye kimliği onaylatacağım diye bir yerlerimden ter aktı. En başta imza yok diye kabul etmedi sonra da net değil diye. 1-1.5 ay net uğraştım. Ama gayet kaliteli platform işlemleri anlık yapabiliyorsunuz transfer vb.
bir de Midas öneririm. Normal uygulamasının yanında kripto için de uygulaması var. Belli bir süre onu da kullandım sadece transferler için biraz daha fazla beklemek gerek.

Kaldıraçlı işlem yapacaksan Binance. Kalanı için işte bilindik Türk firmaları kafi.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Binance tercih edilebilir bir platform gibi duruyor.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Binance tercih edilebilir bir platform gibi duruyor.

Spot işlemde bahsedilen firmalar güvenilir firmalar zaten öyle allem-gullemi yoktur.

Ben hardcore finansçıyım trend takip ederim basarım 2X-5X hatta çok kumarbazım 20X-50X basarım diyorsan Binance globalden başkası yalan dolan ve çok riskli.

Ben 2. evimi kaldıraçlı işlemden ve trende bakarak aldım yani 2X ile, para 1 idi 2.5 oldu benim kumarım yeter dedim saldım tiko para eve bastım. Maaşla devam edeydim bir 10 sene falan hebele hübele geçecekti bu Türkiye piyasasında. Finans altyapısı ve eski bankacı olmamın da avantajı vardı gerçi, pederin finans kitapları da üniversitelerde okutuluyor orasını karıştırmıyorum.

Midas daha iyi. Hem Midas'ın hisse ve fon alımlarında sıfır komisyon politikası var diye hatırlıyorum.

3 yıldır Paribu kullanıyorum yeni gelen 2 gün bekleme olayı harici sorun yaşamadım.

3 yıldır Paribu kullanıyorum yeni gelen 2 gün bekleme olayı harici sorun yaşamadım.

Banka gibi t+2 vadesizde para tutması pek iyi olmamış gerçi, 1 gecede devalüasyon gördü bu ülke kaç defa. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…