ftftc Uzman Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 100 Beğeniler 13 4 Temmuz 2025 #1 Kripto para ödeme uygulaması olarak RedotPay kullanıyordum. Reddedilen işlemlerden $0.5 kesiyorlarmış. Şimdi yeni bir kripto para ile ödeme yapabileceğim sanal kart oluşturabileceğim uygulama arıyorum.
Kripto para ödeme uygulaması olarak RedotPay kullanıyordum. Reddedilen işlemlerden $0.5 kesiyorlarmış. Şimdi yeni bir kripto para ile ödeme yapabileceğim sanal kart oluşturabileceğim uygulama arıyorum.
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 564 Çözümler 4 Beğeniler 817 4 Temmuz 2025 #2 Sanal kart oluşturması yok diye biliyorum ama Binance kullanabilirsiniz.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.105 Çözümler 31 Beğeniler 2.847 Yer İstanbul 4 Temmuz 2025 #3 Soretive dedi: Sanal kart oluşturması yok diye biliyorum ama Binance kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hem çok para kesiyorlar hem de devlet tarafından sıkı kontrol ediliyor. OKX veya Çinli borsalar olabilir.
Soretive dedi: Sanal kart oluşturması yok diye biliyorum ama Binance kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hem çok para kesiyorlar hem de devlet tarafından sıkı kontrol ediliyor. OKX veya Çinli borsalar olabilir.