Elektronik KTC H25T7 180 Hz IPS monitör 3.599 TL

7800X3D GOAT

Yetkin
Makaleler
6
Panel olarak MSI G255F ve MSI G255PF E2 ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatması daha kaliteli. En kötü incelemesinde 390nit, en iyi incelemesinde 445nit çıkıyor. En kötü incelemesinde 1064:1, en iyi incelemesinde 1319:1 kontrast oranı çıkıyor. %100SRGB'nin tamamını almış. CIE1976 renk gamutunda %94.5 DCI-P3 çıkıyor. CIE1931'e göre %86 falandır muhtemelen. Adaptive Sync, mavi ışık filtresi ve flicker Free gibi özellikler mevcut. Resmi Hepsiburada satıcılıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 ms olması problem yaratir mi tam anlamıyorum da almayı düşünüyorum yedek dursun kenarda.

Geçen sefer Lenovo indirime girmişti almadım pişman oldum. Bunu alsam mı bilemedim.

Lenovo 0.5ms değil 5ms çıkıyor.

Lenovo'nun yeni incelemelerinden sonra gözümden düştü. Kontrast oranı bazı incelemelerde zayıf çıkıyor. Sadece renk gamutu iyi. Parlaklık zaten kötüydü. Ktc al geç.

Markaların ne iddia ettiğinin bir önemi yok. Ktc ve msi aynı paneli kullanıyor msi 1ms iddia ediyor. Sence böyle bir şey mümkün mü?

Bazı yerlerde de 1ms diye pazarlanıyor.

Son düzenleme:
Satın aldım, sizce daha iyi monitör alınabilir miydi 5000tl bütçe Ile?

Hocam bu fırsatı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Kuzenime 4060'lı bir sistem kurmayı düşünüyorduk, genel kalitesi olarak nasıl bir üründür gözüm kapalı önerebilir miyim kendisine? Yoksa bu sisteme üzerine koyup başka bir ürün almak daha mı iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…