Lejax

Çalışkan
Merhaba, bu aralar 2K, yüksek renk gamutu sunan bir IPS monitör arıyorum. Başta Philips Evnia 27M2N3501PA/00 modelinde karar kılmıştım. Ama Reddit gibi platformlarda bakarken karşıma KTC H27E6 modeli çıktı. İnsanlar bu monitörden oldukça memnun ve kağıt üstünde özellik olarak Philips'ten daha iyi duruyor. Lakin bu ürünün şu an ülkemizde satışı bulunmuyor. Sizce bu ürün ne zaman gelir? Bir de Philips'ten pahalı olacaktır çünkü yurtdışı fiyatında bile 70-80 dolar fark var. Sizce aradaki farka değer mi?

@BerkayZ87 @2254 hocalarım müsait olduğunuzda bilginiz varsa dönebilirseniz beni çok mutlu edersiniz.

Merhaba, bu aralar 2K, yüksek renk gamutu sunan bir IPS monitör arıyorum. Başta Philips Evnia 27M2N3501PA/00 modelinde karar kılmıştım. Ama Reddit gibi platformlarda bakarken karşıma KTC H27E6 modeli çıktı. İnsanlar bu monitörden oldukça memnun ve kağıt üstünde özellik olarak Philips'ten daha iyi duruyor. Lakin bu ürünün şu an ülkemizde satışı bulunmuyor. Sizce bu ürün ne zaman gelir? Bir de Philips'ten pahalı olacaktır çünkü yurtdışı fiyatında bile 70-80 dolar fark var. Sizce aradaki farka değer mi?

@BerkayZ87 @2254 hocalarım müsait olduğunuzda bilginiz varsa dönebilirseniz beni çok mutlu edersiniz.
- KTC H27E6 monitörünün Türkiye'ye ne zaman geleceğine dair kesin bir tarih vermek zordur, çünkü bu tür ürünlerin ithalatı, stok durumu ve distribütörlerin kararlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. En güncel bilgi için şu adımları izleyebilirsiniz:
- Yerel teknoloji mağazalarının web sitelerini takip edin.
- KTC'nin resmi Türkiye distribütörüyle iletişime geçin.
- Sosyal medya ve teknoloji forumlarını takip ederek güncellemeleri kontrol edin.

- KTC H27E6'nın fiyatı, yurtdışında daha yüksekse, bu durum bazı faktörlere bağlı olabilir:
- Özellikleri, malzeme kalitesi ve sunduğu performans göz önüne alındığında KTC monitörünün fiyat farkına değip değmeyeceği kişisel tercihlere bağlıdır.

- Philips Evnia 27M2N3501PA/00'yla kıyaslamak için kullanabileceğiniz bazı yönler:
- Renk doğruluğu ve görüntü kalitesi
- Yenileme hızı ve yanıt süresi
- Tasarım ve ergonomik özellikler

- Özellikle yüksek renk gamutu sunan bir monitör arayışındaysanız, bulanıklık, renk kalitesi ve tutarlılık gibi unsurları göz önünde bulundurmanız önemli. Hangi monitörün sizin için daha iyi olduğuna karar verirken, bu özellikleri dikkate almanızı öneririm.