23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 10 Ocak 2026 #11 emirr4211 dedi: KDE ve GNOME farkı nedir? Genişletmek için tıkla... GNOME daha çok tablet arayüzü gibi. KDE ise Windows gibi. emirr4211 dedi: Arayüz açısından modern bir işletim sistemi istiyorum ondan düzenleyebilirim degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
emirr4211 dedi: KDE ve GNOME farkı nedir? Genişletmek için tıkla... GNOME daha çok tablet arayüzü gibi. KDE ise Windows gibi. emirr4211 dedi: Arayüz açısından modern bir işletim sistemi istiyorum ondan düzenleyebilirim degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS emirr4211 Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 21 10 Ocak 2026 #12 23783 dedi: GNOME daha çok tablet arayüzü gibi. KDE ise Windows gibi. Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır KDE indireceğim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
23783 dedi: GNOME daha çok tablet arayüzü gibi. KDE ise Windows gibi. Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır KDE indireceğim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 10 Ocak 2026 #13 emirr4211 dedi: Daha önceden Linux deneyimlediğim olmuştu, Zorin OS kullanmıştım 2-3 defa, daha sonradan geri Windows geçtim. Sizce Kubuntu yükleyip arayüzü kendime göre değiştirsem kullanışlı mıdır? Oyun ve günlük kullanım için nasıldır? NVIDIA ekran kartım var. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'nun üstünde KDE Plasma dökülmüş bir dağıtım ama pek te tavsiye etmem. Fedora ya da CachyOS öneririm.
emirr4211 dedi: Daha önceden Linux deneyimlediğim olmuştu, Zorin OS kullanmıştım 2-3 defa, daha sonradan geri Windows geçtim. Sizce Kubuntu yükleyip arayüzü kendime göre değiştirsem kullanışlı mıdır? Oyun ve günlük kullanım için nasıldır? NVIDIA ekran kartım var. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'nun üstünde KDE Plasma dökülmüş bir dağıtım ama pek te tavsiye etmem. Fedora ya da CachyOS öneririm.
The_Turk Başarılı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 213 Çözümler 2 Beğeniler 39 11 Ocak 2026 #14 Oyun için SteamOS daha başarılı bence.
KS KS emirr4211 Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 89 Çözümler 1 Beğeniler 21 11 Ocak 2026 #15 KakaoluKekAdam dedi: Ubuntu'nun üstünde KDE Plasma dökülmüş bir dağıtım ama pek de tavsiye etmem. Fedora'ya da CachyOS öneririm. Genişletmek için tıkla... desktop Edition mu yoksa handheld Edition mu seçmem gerek?
KakaoluKekAdam dedi: Ubuntu'nun üstünde KDE Plasma dökülmüş bir dağıtım ama pek de tavsiye etmem. Fedora'ya da CachyOS öneririm. Genişletmek için tıkla... desktop Edition mu yoksa handheld Edition mu seçmem gerek?