Küçük boyutlu telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1424
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
2. el internetten mi yoksa telefonculardan bakmak mı daha iyidir sence?
Yani internetten aldığında da gidip elden bakarsın aslında, param güvende'den falan bahsediyorsan ben öyle servislere güvenmiyorum. Telefoncularda piyasanın üstüne veriyor biraz, ben telefoncudan almıştım babamın garip takıntıları yüzünden. 8K'ya almıştım kutulu faturalı garantili ki hala şubat 24'e kadar garantisi var. Pil sağlığı da 85'ti 81'lere düştü aldığımdan beri. Pil işine dikkat et sakın ilk alışta 80 veya altı değer alma, yaşayamazsın. Ben garantisi bitene kadar satmazsam yan sanayi pillerden takıp halledeceğim bu sorunu ama.

Zamanında Sony'nin, Samsung'un mini modelleri çıkıyordu ne güzel. S3 mini vs. 4" - 4.5" telefonlar.
Nerede kaldı o günler be abi, çok özledim Sony'nin telefonlarını.

Sony hâlâ küçük sayılabilecek cihazlar çıkarıyor ya. xz premium vardı pederde. Çok güzel bir cihazdı.

Sony hâlâ küçük sayılabilecek cihazlar çıkarıyor ya. xz premium vardı pederde. Çok güzel bir cihazdı.
Doktor amcam vardı Xperia serisinde en yeni ne çıksa basıyor alıyordu, deli gibi Sony fanıydı. Şimdilerde en son gördüğümde 14 Pro Max kullanıyordu. Ben mesela o Sony'nin köşeli tasarımlarına bayılıyordum be abi.

iPhone 5'ten Note 2'ye geçişimi hatırladım. Küçücük telefondan kocaman zamanında tablet telefon olarak satılan modele geçmek ilk başta alışmakta zorlatsada çok hoşuma gitmişti bence bir deneyin büyük ekranı.

10 bine ikinci el bir S serisi getirmeye çalışın. Normal S olmalı ama.

Ekran boyutu olarak SE küçük ancak ekran/kasa çok kötü olduğundan S22/S23(6.1 inç) gibi cihazlarla aynı boyuta sahip. Bütçeniz nedir?

Ekran boyutu olarak SE küçük ancak ekran/kasa çok kötü olduğundan S22/S23(6.1 inç) gibi cihazlarla aynı boyuta sahip. Bütçeniz nedir?
A32 var elimde şu an, onu satıp alacağım. Üstüne 2 3 bin koyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…