KS KS Guneyxz Becerikli Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 2 Beğeniler 89 Yer Antalya/Finike 1 Eylül 2025 #11 Demorlius dedi: CapCut öneriyorum bende. Genişletmek için tıkla... 19998 dedi: CapCut. Genişletmek için tıkla... Aakons dedi: Kinemaster ya da CapCut. Kinemasterdaki o koca yazıyı silebiliyordum ama CapCut'ta yapılıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 23783 dedi: CapCut mis gibi uygulama. Genişletmek için tıkla... xsharke dedi: CapCut. Genişletmek için tıkla... Üstte kocaman CapCut yazısı görmek istemem climchamp mantıklı gibi.
Demorlius dedi: CapCut öneriyorum bende. Genişletmek için tıkla... 19998 dedi: CapCut. Genişletmek için tıkla... Aakons dedi: Kinemaster ya da CapCut. Kinemasterdaki o koca yazıyı silebiliyordum ama CapCut'ta yapılıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 23783 dedi: CapCut mis gibi uygulama. Genişletmek için tıkla... xsharke dedi: CapCut. Genişletmek için tıkla... Üstte kocaman CapCut yazısı görmek istemem climchamp mantıklı gibi.
2 29422 Ziyaretçi 7 Aralık 2025 #12 Mobil için Capcut veya Kinemaster. Masaüstünde Camtasia kullanışlı video render için.