Küçük klavye önerisi

uyeadi

Başarılı
Makaleler
1

Merhaba. Böyle çok saçma bir setupım bulunuyor. Alan çok dar mouse için, laptop en solda kalmasına rağmen. 13.3 inç ekran için küçük bir klavye arıyorum ve mümkünse küçük ekranı kaldırmak için başka bir çözüm yolu da arıyorum. Şu an kitap kullanıyorum altında, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oda planlamanız hatalı onu söyleyeyim. Küçük ekranı kaldırmak yerine arka tarafı tamamen kesip ekranı oraya bağlayın, kablolamayı da yaparsanız oda rahatlayacaktır. Ayrıca mousea resmen işkence ediyorsunuz mousepad kullanmayarak.
Bi de arkadaki büyük ekran için de küçük ekrana yapılanı yapmanızı öneririm zira 3 ekran ve 2 klavye ile o mouse orada gereksiz dar alanda kalmış.
Dediğim gibi yaparsanız klavyeye bile gerek kalacağını sanmıyorum.

8K'ya alınabilecek en kötü modellerden birisi.
https://wraithesports.com/products/atk-rs7-esports-hall-effect-klavye aynı fiyatta Apex 9 Mini'nin içinden geçer.

Küçük ekran PPIsı daha yüksek şimdilik onu kullanıyorum ama yatağa yatıp film izlerken küçük ekranı kaldırıp büyük monitörü kullanıyorm ondan orada duruyor.

Dediğim gibi masayı toparladıktan sonra bir daha aç bence konuyu, 3 bin TL'yi tek seferde çar çur etmektense önce bir durum analizi önemli.
Valla monitörü koyacak yer yok. Duvara monitörü sabitlemek mantıklı olabilir masanın arkasını kesip güzel de görünür düşüneyim bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…