Makaleler
23
Biraz önce bir konuda cinsel içerikli bir mesaj gönderildi bir üyeye karşı. Moderatörler müdahale edip o üyeyi banladılar. Fakat bu yeterli değil. Sadece uzaklaştırma aldı o üye bildiğim kadarıyla. Bu tür cinsel içerikli ve ağır küfür içeren mesajlar atan üyeler savcılığa verilmeli. Onlardan gelecek para Sosyal için ek gelir kapısı olmuş olur. Siz ne düşünüyorsunuz?

Başka bir üyeye bunları yapıyorsa Techolay davadan nasıl gelir kapısı elde edecek onu anlamadım.
Kimisi Techolay'a hakaret ediyor. Kimisi Recep Baltaş'a. Kimisi moderasyona. Ayrıca bu hakarete uğrayan üyeler için hukuki işlemlerde yardımı dokunur.

Yahu annesine söylesen korkudan ömür boyu internete bile giremeyecek olan elemanlar için dava açmak falan gereksiz uğraş olur bence 😀
Fakat insanların günlerini berbat etmeye hakları yok açıkçası. Tolerans tanınmamalı.

Fakat insanların günlerini berbat etmeye hakları yok açıkçası.
Siz rapor edin. Gerisi bizde. Biz ne güne duruyoruz? 😎 Yaptığınız en büyük hata cevap vermek. Bu da sizi tartışmaya dâhil ediyor. Rapor edip yokmuş gibi davranın. Gerçek hayatta maruz kaldığı dışlanmaya burada da maruz kalsın.

Çizgiyi aşanlar için gerekli işlemler zaten yapılacaktır. Ama ailevi küfür edenler de çok fazla olabiliyor. Eee bizim de işimiz onları ayıklamak. ;)

Dini milli değerlere küfür eden yaratıklar var onlara karşı nasıl bir önlem alıyorsunuz filtreleme sistemi yok mu forumda TikTok'ta var mesela bazı harfler sözcükleri yazılmıyor.

Küfürlü mesajlar savcılığa bildirilsin bence de, ama cinsel içerikli mesajların taciz olmadığı sürece bir zararı yok bana göre. İhtiyaç yani normal, yasak olsa da savcılığa bildirilmemeli.

Küfürlü mesajlar savcılığa bildirilsin bence de ama cinsel içerikli mesajların taciz olmadığı sürece bir zararı yok bana göre. İhtiyaç yani normal, yasak olsa da savcılığa bildirilmemeli.

18 yaş altı bireylerin erişebileceği bir yerde cinsel içerik bulunması suçtur kanunen.

XenForo üzerinde böyle bir filtre var diye biliyorum. Az sonra göz atıp kesin bilgiyi aktarırım.
Evet doğru hatırlıyormuşum, böyle bir ayar mevcut. Bir eklenti vardı, direkt olarak içeriğin gönderilmesini engelliyordu.

1758564226198.webp

1758564291164.webp