Kulaklık ve mouse pad önerisi

muhammet58

Uzman
Fiyat çok uçuk olmadıkça fark etmeksizin kulaklık ve klavyeyi de kaplayacak biçimde mouse pad önerisinde bulunursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Amazon satıcı sayfasında genelde indirimleri gösteriyor. Drakkar'ın attığı ürünün şu modelinde indirim var.

Bütçemi biraz daha düşüreyim diyorsanız da XRades şu mouse padlerine bakılabilir. Ama ben KlasseGear almanızı öneririm.

Bunun dışındaki 200 ₺ civarına satılan ürünlerden uzak durun. Genelde ya şişiyorla, dikişleri yırtılıyor veya temizleyince yüzeyleri çok kötü oluyor. Ayrıca PRO ürünlerde siyah için yüzeyi ıslak mendil ile silmekte sorun olmuyor. Ama beyazlarda silince kiri daha çok dağıtıyorsunuz. Yani silmek yerine kurumasını bekleyin ve kiri elinizle veya kuru bir bezle atın.

Kulaklığı kaplayacak mouse pad olayını da anlamadım. Eğer fareden bahsediyorsanız ve yanlış yazdıysanız belirtin. Uygun fiyatlı kulaklık olarak da Havit'in şu ürününü öneririm.

Klavye ve fare yazacaktım

Klavye ve fare yazacaktım
O halde dediğim gibi indirimli olan modeli alabilirsiniz. Veya çok bütçemi aşıyor diyorsanız KlasseGear'ın 250 ₺ şu ürünü var. Bunun dışında 150-200 ₺ satılanlardan uzak durun. Amazon'da mesela Black Deer yazan bir mouse pad kullanmıştım, belirli bir süre sonra şişme sorunları yaşadım.

Ek olarak aklıma sonradan geldi Porge mouse padlerine de bakılabilir. Burada tamamen istediğiniz tasarımda bitiyor. Farklı tasarımları 450 ₺ civarına satıyorlar. Biraz kötü bir listelemeleri var. O yüzden satıcı sayfalarını bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…