Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba arkadaşlar, merak ediyorum da kulaklıklarda 3,5 mm kablo ve 4,4 mm kablo arasında ses farkı var mıdır? Varsa bu neden kaynaklanıyor?
@Merdt siz biliyorsunuzdur belki diye etiketledim hocam.
Kağıt üstünde daha iyi olması gerekiyor fakat gerçek dünyada daha yüksek çıkış gücü dışında bir artısı yok. Kithara bakıyordunuz sanırım. 4.4 kutu içeriğinde mevcutken 3.5 takmanıza gerek yok.
Fakat alacağınız DAC'ta 4.4 yoksa sırf 4.4 olsun diye başka bir DAC almaya kalkmayın.
PC Uzmanı
Başarılı
Evet hocam Asus Rog Kithara ve Fiio K11 R2R alacağım yarın büyük ihtimalle Fiio K11 R2R de 4.4 çıkışı vardır. Bu arada bazı yerlerde okudum sırf 4.4 olsun diye dac değiştirenler bile var mışKağıt üstünde daha iyi olması gerekiyor fakat gerçek dünyada daha yüksek çıkış gücü dışında bir artısı yok. Kithara bakıyordunuz sanırım. 4.4 kutu içeriğinde mevcutken 3.5 takmanıza gerek yok.
Fakat alacağınız DAC'ta 4.4 yoksa sırf 4.4 olsun diye başka bir DAC almaya kalkmayın.
Evet hocam Asus Rog Kithara ve Fiio K11 R2R alacağım yarın büyük ihtimalle Fiio K11 R2R de 4.4 çıkışı vardır. Bu arada bazı yerlerde okudum sırf 4.4 olsun diye dac değiştirenler bile var mış![]()
4.4 var K11 R2R'da.
PC Uzmanı
Başarılı
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-