Kunget
Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, zaman zaman kulağım tıkanır ve damla alır, bir süre sonra ise bebeklerin burun temizleme pompası ile temizleme işlemini kendim yaparım. Geçtiğimiz günlerde yine aynı durumu yaşadım fakat süreç her zamanki gibi sonlanmadı ne yazık ki. Vakit bulamadığım için ve damla ile temizleyeceğine inandığım için doktora da gitmemiştim. Adım adım tüm süreçleri anlatacağım ki belki bir KBB dokturuna denk gelir tüm süreçleri bilmesi iyi olur.
Bu tarz bir durum yaşamış biri var mıdır acaba? Fazla damla kullanımı kaynaklı geçici bir durum olabilir mi?
- 30 Haziran Pazar günü duşta tıkanma işlemi yaşandı.
- 1 Temmuz Pazartesi eczaneden damla aldım. Daha önce aldığım ve iyi gelen damlanın adını hatırlamadığım için iki kutu vardı karıştırıyordum diye tarifte bulundum ama ona rağmen Qulax adında bir damla verdi.
- 3 Temmuz tarihinde bebeklerin burnu için olan bu pompayı kullanmaya başladım pek etkili olmadı.
- 5 Temmuz Cuma günü yine eczaneye gittim ve damlanın etkili olmadığını daha önce kullandığım damlayı yeniden tarif ettim ve Buşonex isimli damlayı verdi.
- 5-6 Temmuz'da bu damlayı kullandım ve evet bununla birlikte kulağım açıldı fakat bir sorun var her zamanki açılma hissiyatı yok.
Bu tarz bir durum yaşamış biri var mıdır acaba? Fazla damla kullanımı kaynaklı geçici bir durum olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: