Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 15 Ocak 2026 #11 monitortavsiye01 dedi: Eyvahh.. var mı montaj videosu? Düzeltmeye çalışayım. Genişletmek için tıkla... Bunda da bir boşluk var. Sanırım normal. (Konu içindeki herkesin fikri 30 kere değişti.)
monitortavsiye01 dedi: Eyvahh.. var mı montaj videosu? Düzeltmeye çalışayım. Genişletmek için tıkla... Bunda da bir boşluk var. Sanırım normal. (Konu içindeki herkesin fikri 30 kere değişti.)
KS KS monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 15 Ocak 2026 #12 Akif dedi: Çift radyatör sanırım. Fanla radyatör arasında boşluk olmadığı için çok sorun değil gibi. İşin çoğunluğunu arkadaki üstlenir bu durumda. Orijinalinde böyle olmayabilir üstteki fotoğrafa göre ama sıcaklıklar iyiyse sorun yok derim. Genişletmek için tıkla... Yani 7-8 ay önce değişmiş macun. İşlemci 13600k. Stres testinde 90 ları gördü. Michael MYERS dedi: Bunda da bir boşluk var. Sanırım normal. (Konu içindeki herkesin fikri 30 kere değişti.) Genişletmek için tıkla... Kalsın o zaman böyle
Akif dedi: Çift radyatör sanırım. Fanla radyatör arasında boşluk olmadığı için çok sorun değil gibi. İşin çoğunluğunu arkadaki üstlenir bu durumda. Orijinalinde böyle olmayabilir üstteki fotoğrafa göre ama sıcaklıklar iyiyse sorun yok derim. Genişletmek için tıkla... Yani 7-8 ay önce değişmiş macun. İşlemci 13600k. Stres testinde 90 ları gördü. Michael MYERS dedi: Bunda da bir boşluk var. Sanırım normal. (Konu içindeki herkesin fikri 30 kere değişti.) Genişletmek için tıkla... Kalsın o zaman böyle
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 15 Ocak 2026 #13 Benim soğutucumda da boşluk var bu biraz daha fazla ama normal gibi.
KS KS monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 15 Ocak 2026 #14 HDDKullanıyorum dedi: Benim soğutucumda da boşluk var bu biraz daha fazla ama normal gibi. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atsana merak ettim. Videoyu izledim yukarıdaki. Onda da boşluk var. Aralık fazla gibi gözüküyor belki fotoğraf açısındandır.
HDDKullanıyorum dedi: Benim soğutucumda da boşluk var bu biraz daha fazla ama normal gibi. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atsana merak ettim. Videoyu izledim yukarıdaki. Onda da boşluk var. Aralık fazla gibi gözüküyor belki fotoğraf açısındandır.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 15 Ocak 2026 #15 Senin fotoğrafındaki açıklık çok değil sorun olmayacaktır.
KS KS monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 15 Ocak 2026 #16 HDDKullanıyorum dedi: Senin fotoğrafındaki açıklık çok değil sorun olmayacaktır. Eki Görüntüle 218585 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
HDDKullanıyorum dedi: Senin fotoğrafındaki açıklık çok değil sorun olmayacaktır. Eki Görüntüle 218585 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.