Kullandığınız Windows orijinal mi, korsan mı?

Windows'unuz orijinal mi, korsan mı, ucuz key'li mi?

• Oy verenlerin toplamı
    33
Makaleler
8
Merhaba arkadaşlar. Eğer Windows kullanıyorsanız Windows'unuz orijinal mi, korsan mı, yoksa ucuz key'li mi? Orijinalden kastım Microsoft Store veya Vatan/İtopya/Sinerji gibi mağazalardan alınan veya bilgisayarla birlikte gelen lisanslar.

Ben korsan kullanıyorum. Uzun zaman önce MAS ile HWID aktivasyon yapmıştım, format attığım zaman dijital lisansım da otomatik olarak Microsoft'un sunucularından geliyor.

Kendi şahsi evimdeki bilgisayarda korsan kullanıyorum şirketimdeki bilgisayarda OEM key ile 15 liraya key almıştım onu kullanıyorum key her zaman daha mantıklı benim gözümde eğer ki mağazalardan alınamıyor ise.

Zamanında kuzenim bedava key dağıtmıştı satacaktı ama satamadı bana verdi 200-250 adet key verdi kullanıyorum öyle.

Merhaba arkadaşlar. Eğer Windows kullanıyorsanız Windows'unuz orijinal mi, korsan mı, yoksa ucuz key'li mi? Orijinalden kastım Microsoft Store veya Vatan/İtopya/Sinerji gibi mağazalardan alınan veya bilgisayarla birlikte gelen lisanslar.

Ben korsan kullanıyorum. Uzun zaman önce MAS ile HWID aktivasyon yapmıştım, format attığım zaman dijital lisansım da otomatik olarak Microsoft'un sunucularından geliyor.
Laptop ile gelen key ile kullanıyorum Eski cihazım da korsan kullanıyorum

CMD ile etkinleştirdim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt