Kullandığınız en iyi klavyeler nelerdir?

7 sene bozulmadan kullandığım tek klavye olan Rampage KB-R01, çok şaşırıyorum. Şu anki klavyeler o kadar dayanıklı değil.

Vallahi Extreme klavye kullanamadım. Ama herhangi bir mavi Switch çok hoşuma gidiyor.
Ben de Havit KB884l var, zamanında aldım tozlanıyor, brown Switch almıştım. Red almadığıma pişmanım.

Bakalım hocam yeni klavye almak isterseniz o zaman istediğinizi alabilirsiniz belki.

7 sene bozulmadan kullandığım tek klavye olan Rampage KB-R01, çok şaşırıyorum. Şu anki klavyeler o kadar dayanıklı değil.

Bayağı bir Rampage var gibi şasırdım.

Elimde hem leobog Hi75 hem de leobog HI8 var onun yanında yurt dışından da womier SK75 tmr gelecek.

Bloody'nin bir klavyesini uzun süre kullanmıştım, epey sağlamdı. Modeli aklıma gelmedi. En severek kullandığım klavye o herhalde.

Aktif olarak da Aula F75 kullanıyorum. Temu sağ olsun ucuza nasiplendik. Kullandığım en iyi klavye de bu olabilir.

Razer BlackWidow V3 TKL Green QWERTY (TR) kullanıyorum şu anda. Synapse olmadan daha iyi çalıştığını fark ettim. Razer'in yazılımı hariç gayet güzel memnunum. Ne blue switchler kadar sesli, ne de Red switch kadar sessiz. Ortasını tutturmayı başarmışlar. Tuşa basım hissiyatı açısından da güzel, tuşlar hafif değil yanlışlıkla tetiklenmiyor. Maddiyat olarak iyi bir indirim ile aldığımı düşünürsem bayağı memnun eden klavyelerden biri benim için. İndirimli fiyattan bulabilirseniz tabii ki.

Fıyatını hak etmesi için bayağı büyük indirim olması lazım onun harici mennunsanız ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…