B 52 Stratofortress Deneyimli Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 408 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 517 Yer Ankara Bugün 20:50 #31 Hala da kullandığım HyperX Alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm.
Hala da kullandığım HyperX Alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm.
KS KS TANTUNICIK Becerikli Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 799 Beğeniler 404 Bugün 20:56 #32 B 52 Stratofortress dedi: Hala da kullandığım HyperX alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm. Eki Görüntüle 256557 Genişletmek için tıkla... Mekanik candır can.
B 52 Stratofortress dedi: Hala da kullandığım HyperX alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm. Eki Görüntüle 256557 Genişletmek için tıkla... Mekanik candır can.