B 52 Stratofortress 27 Uzman Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 443 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 571 Yer Ankara 11 Haziran 2026 #31 Hala da kullandığım HyperX Alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm.
Hala da kullandığım HyperX Alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm.
KS KS TANTUNICIK 2 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.446 Beğeniler 815 11 Haziran 2026 #32 B 52 Stratofortress dedi: Hala da kullandığım HyperX alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm. Eki Görüntüle 256557 Genişletmek için tıkla... Mekanik candır can.
B 52 Stratofortress dedi: Hala da kullandığım HyperX alloy Origins PBT, kendisi ilk mekanik klavyem. Öncesinde mekanik klavyeler sesli ve rahatsız edici diye düşünürdüm. Eki Görüntüle 256557 Genişletmek için tıkla... Mekanik candır can.
U Uranos 62 Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.086 Çözümler 2 Beğeniler 1.500 Yer Adana 16 Haziran 2026 #33 Geçen hafta kırmasaydım Acer Nitro 5 laptopumun klavyesi gayet güzeldi, hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım.
Geçen hafta kırmasaydım Acer Nitro 5 laptopumun klavyesi gayet güzeldi, hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım.
KS KS TANTUNICIK 2 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.446 Beğeniler 815 16 Haziran 2026 #34 Uranos dedi: Geçen hafta kırmasaydım Acer Nitro 5 laptopumun klavyesi gayet güzeldi, hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Laptop klavyeleri asağı yukari bence aynı ben laptop klavyesine hala alışamadım çok berbat geliyor.
Uranos dedi: Geçen hafta kırmasaydım Acer Nitro 5 laptopumun klavyesi gayet güzeldi, hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Laptop klavyeleri asağı yukari bence aynı ben laptop klavyesine hala alışamadım çok berbat geliyor.