Telegram Kullanıcı adı satılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğidowski
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 180

Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Telegram'dan bugün rastgele biri yazdı. Ülkesi Amerika ve kendisinin Telegram kullanıcı adlarını sattığını söyledi ve bana kullanıcı adım karşılığı 3000 ton teklif etti. Sanırım Telegram'ın kendi birimiymiş. Kullanıcı adım öyle nadir özel bir şey de değil rastgele salladım. Hiç başına gelen oldu mu? Büyük ihtimal doğru değildir diye düşünüyorum ton birimi ne işe yarar değerli mi ona da pek bakmadım ama denemeyi düşünüyorum çok da önemli bir şey değil kullanıcı adım. Siz ne dersiniz?

Fragment platformundan yapmak istediğini söyledi ayrıca şimdi.

Son düzenleme:
Banada ayni sekilde sacma bir teklif geldi ve sanirim ciddi para yapiyordu bende zaten bi caciklik oldugunu anladim sonrasinda ise yanlis hatirlamiyorsam karsindaki kisiden para alabilmek icin seninde para yatirman gerekiyordu falan falan gibi seyler vardi. Kisacasi cok hatirlamasamda ben uzak durdum. Simdi baktim, islemin yapilabilmesi icin uygulama yani Fragment sanirim gonderilecek ucretin %5'lik bir kismini uygulamaya yatirmani istiyor. Benden 180 ton falan istemisti, kisacasi bence saglikli degil uzak durulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…