Uygulandı Kullanıcı profillerine GIF ekleme özelliği gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan proyic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 447
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

proyic

Yetkin
Makaleler
2
Bence profilimizin afiş yerine GIF'li şeyler koyabiliriz.

Şu anda göz önünde bulundurursak, site daha yeni açıldığı için ufak tefek kusurlar var. Onlar da halledilince böyle fikirler siteye eklenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen öneride bulunmadan önce geçmişteki açılmış konulara ufak bir göz gezdirin.

Zaten göz gezdirdik? Arkadaş orada GIF derken profil fotoğrafından bahsetmiş benim dediğim afiş profil fotoğrafı değil.

Zaten göz gezdirdik? Arkadaş orada GIF derken profil fotoğrafından bahsetmiş benim dediğim afiş profil fotoğrafı değil.
Pek fark etmiyor. Hatta afişlerin GIF olması, profil fotoğraflarının GIF olmasına kıyasla daha sıkıntılı.

Daha fazla alan kaplaması, yükleme sürelerini uzatması vb.

Pek fark etmiyor. Hatta afişlerin GIF olması, profil fotoğraflarının GIF olmasına kıyasla daha sıkıntılı.

Daha fazla alan kaplaması, yükleme sürelerini uzatması vb.

Fikrimi söyledim onlar sorunları göz önüne alır ekler veya eklemez. Daha sıkıntılı olduğunu biliyorum fakat olan forumlar da böyle sıkıntı yok o yüzden yine de eklenmemesini savunuyorum.

GIF kendi başına sorun değil de 100MBlik film gibi GIF yukleyen dostlarımız, paylaşımlı sunucumuz ve dedicated olsa dahi sunucu üzerindeki yükü sıkıntılı unsurlar. Recep hocam iki Threaddipper alacaksa ileride neden olmasın

Bence profilimizin afiş yerine GIF'li şeyler koyabiliriz.

Şu anda göz önünde bulundurursak, site daha yeni açıldığı için ufak tefek kusurlar var. Onlar da halledilince böyle fikirler siteye eklenebilir.
Daha yeni açılmıi bir foruma bunu eklemek bildiğin forumu bilerek patlatmak olur. Technopatta bile geldiği anda geri gitti bu özellik. Neden ? Sunucular kaldırmadı çünkü.

Fikrimi söyledim onlar sorunları göz önüne alır ekler veya eklemez. Daha sıkıntılı olduğunu biliyorum fakat olan forumlar da böyle sıkıntı yok o yüzden yine de eklenmemesini savunuyorum.
Bu forumun sunucusu ile diğer forumun sunucuları aynı mı sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…