Sanırım o insanlar ailesinin "kirada 30 dairesi(?)" olup havadan para gelen şahıslar. Hayatınız da mı yok akşama kadar oyun oynayabiliyorsunuz? Ben en fazla oynayacağım 2-3 el lol oyunu olur. Onda bile kendimi sorguluyorum neden oynadın başka aktiviteler varken diye.
Bende eskiden öyle diyordum da hocam 2021 de hikayeli oyunlara başladım diyorum ki dünya varmış LoL illetinden kurtulmak için Steam'de durmadan para harcama yapmak bile daha mantıklı ve iyi geliyor. 5 yıl boyu LoL oynadım şimdi yüzüne bakmam yayın açmak istemiştim birkaç ay önce dedim LoL'den başka oyunda beni kimse de izlemez benim yayınları yine de LoL oynamamak için yayın açmıyorum gerisini sen düşün Steam'de istediğin oyunları al keyfine bak
Bende eskiden öyle diyordum da hocam 2021 de hikayeli oyunlara başladım diyorum ki dünya varmış LoL illetinden kurtulmak için Steam'de durmadan para harcama yapmak bile daha mantıklı ve iyi geliyor. 5 yıl boyu LoL oynadım şimdi yüzüne bakmam yayın açmak istemiştim birkaç ay önce dedim LoL'den başka oyunda beni kimse de izlemez benim yayınları yine de LoL oynamamak için yayın açmıyorum gerisini sen düşün Steam'de istediğin oyunları al keyfine bak
Hikayeli oyunların tadına ben de baktım acayip keyifli evet. Ama yine onu da oynayacağım 1 veya 1.5 saat olur. Bu da 3 el lol maçına denk geliyor tabii. Bu arada ben de bi 3-4 sene lole ara vermiştim. Sadece internet kafede ayda bir arkadaşlar çağırınca oynuyordum o kadar. Daha yeni pcme indirdim. Onda da oynayınca pişman oluyorum. İnşa etmem bir gelecek varken oyunlarla vakit kaybetmemem gerek diye kendime kızıyorum. Ama bazen de hiç bir şey yapmak istemeyip akşam işten eve gelince 2 el lolde aram maçı atıp yatıyorum.
Valla aynı benim durumumu yaşıyorsun bende hep kendime kızıyorum geleceğimi inşa etmek varken hep oyunlara para döküyorum ama işte vazgeçemiyorum da oyunlardan maalesef